LEASY

LEASY-KONTANTLÅN
Fordele

Du kan låne op til 50.000 kr uden at stille sikkerhed
Du bestemmer helt selv hvor meget du vil betale tilbage hver måned

Ulemper

Løbetid på minimum 24 måneder
Forholdvis høj rente

KRAV

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om LEASY

LEASY opstod i 1985 da en ung fynbo fra Odense som hedder Niels Thorborg fik en god idé om, at man burde kunne udleje meget andet end blot TV og video til danskerne. Han startede derfor i 1985 sin første virksomhed op og begyndte at leje vaskemaskiner ud til private danskere.

I begyndelsen hed virksomheden faktisk VaskRent. Men med tiden udvidede virksomhedens sortimentet sig stille og roligt, hvilket betød at virksomheden i 1992 valgte at skifte navn til LEASY. I dag har virksomheden flere forretningsdele, og de udlejer stadig flere forskellige produkter og er indenfor de seneste år også begyndt at give forbrugerne mulighed for at optage forbrugslån.

Forbrugslån fra LEASY

Med et LEASY forbrugslån er du rigtig godt dækket ind, hvis du pludselig skulle stå og have brug for flere penge. Den online låneprocess er meget enkel. Samtidig tager det ikke særlig mange minutter for dig at ansøge om et nyt LEASY forbrugslån. Når du ansøger om lån hos LEASY bliver du automatisk kredittjekket.

Hvis du bliver godkendt til dit nye lån, så vil der ikke gå ikke lang tid, før pengene automatisk er blevet sat ind på din bankkonto. Ved LEASY sætter de en stor ære i at deres kundeservice er i topklasse. Du har mulighed for at låne penge til dit eget brug, helt uden at skulle oplyse, hvad pengene fra lånet skal bruges til. LEASY tilbyder flere forskellige lånetyper, blandt andet: LEASY Kontantlån og LEASY Lavrente lån. Du kan se meget mere om de forskellige lånetyper i vores låne oversigt.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre kreditværdighed

Hos LEASY arbejder de altid lynhurtigt. De er nemlig godt klar over, at det er ekstremt vigtigt, at pengene som du låner kommer hurtigt frem. Det er derfor at de kræver, at du skal bruge dit NemID når du ansøger om dit nye lån. Det er med til at fremskynde processen for både dig, og LEASY, og øger samtidig sikkerheden betragteligt. Det er fordi i slipper for at skulle sende låneansøgninger og kontrakter i papirformat.

Beløb du kan låne hos LEASY

Hvis du vælger et LEASY Kontantlån har du mulighed for at låne fra 5.000 og op til 25.000 kr. Du kan samtidig vælge en løbetid på lånet fra 24 til 72 måneder. Kreditvurderingen som altid bliver lavet ved låneansøgninger, er saglig og professionel, da de hos LEASY finder det yderst vigtigt at drive en ansvarlig låneforretning.

Når du begynder din låneansøgning hos LEASY, vil du samtidig blive professionelt guidet i forhold til, hvor mange oplysninger LEASY skal bruge for at kunne give dig det allermest optimale lån, set i forhold til din økonomi og kreditværdighed.

Det er derfor også ekstramt vigtigt, at du altid giver de korrekte oplysninger når du skal ansøge om et nyt forbrugslån hos LEASY. Hvis du giver LEASY forkerte oplysninger, vil din låneansøgning blive afvist. Husk derfor altid at tjekk om alle de oplysninger som du har angivet er korrekte, inden du endeligt sender din låneansøgning afsted.

Hos LEASY blander de sig ikke i, hvad du vil bruge dit lån til

Når du ansøger om et nyt forbrugslån hos LEASY, så blander de sig ikke i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til. Det bestemmer du helt og aldeles selv. De vil ikke spørge ind til det, men vil selvfølgelig gerne høre om dine overvejelser, hvis du ønsker at dele dem med dem.

Det kan måske være, at du har behov for en smule hjælp for at kunne vurdere, hvor stort et beløb du har brug for at låne. Eller måske bare at du ønsker at få en smule vejledning før du begynder at ansøge om et lån. Uanset hvilken grund du nu engang skulle have, så kan du derfor altid kontakte LEASY, enten ved at ringe direkte til dem eller skrive dem en mail.

Du kan skrive en besked til LEASY på hele to forskellige måder. Hvis du blot har et hurtigt spørgsmål som du mangler et svar på, så kan du altid kontakte LEASY igennem deres chat på deres hjemmesiden. Chatten finder du inde på LEASY hjemmeside, nede i højre hjørne.

Chat med LEASY

Når du kontakter LEASY over chatten, vil du typisk også få et svar på dit spørgsmål indenfor få minutter. Det afhænger dog naturligvis af, om du skriver til dem i åbningstiden, og hvor travlt de har. De vil dog altid gøre alt hvad de kan for at svare på dit spørgsmål hurtigt.

LÆS OGSÅ: Sundt smil, sund økonomi – lån til tandlæge

Hvis du skulle have et større spørgsmål, så kan du også vælge at kontakte LEASY ved at trykke på knappen “Kontakt” oppe i højre hjørne på deres hjemmeside. Så vil du blive sendt direkte videre til en ny side. På den side kan du sende en besked direkte til LEASY. Du får her svar på din besked på den mail som du selv angiver.

LEASY besvarer som udgangspunkt dine spørgsmål fra mandag til torsdag fra klokken 08:00 og indtil 18:00. Om fredagen dog én time mindre, nemlig fra 08:00 og indtil 17:00. Ønsker du i stedet at ringe til dem, kan du gøre det på det velkendte telefonnummer 88 88 88 88 i mellem 08:00 og 22:00 på alle ugens dage.

Leasy indfri lån

Når du har et forbrugslån hos LEASY, så kan du altid indfri dit lån. For at indfri dit lån før tid, skal du blot kontakte LEASY. Så vil de fortælle dig hvad du skal gøre, og hvordan det fungerer i praksis. Ved at indfri dit lån hos LEASY før tid, slippet du for at betale renter i hele lånets løbetid. Renter vil typisk blive tilskrevet løbende, og du får dermed en lavere samlet tilbagebetaling, i forhold til hvis lånet kørte i hele løbetiden. Lavere løbetid = færre renter.

Har du fået flere penge mellem hænderne, eller har du fået andre muligheder, så vil vi altid anbefale dig at indfri dit lån. Det er klart at det koster penge at låne penge, så det vil altid være billigere for dig ikke at have nogle lån. Sådan fungerer det selvfølgelig ikke i virkeligheden, hvor der kan være mange grunde til at låne. Men har du muligheden for at indfri dit lån hos LEASY, så vil vi anbefale dig at gøre det.

Hvilke betingelser skal der til for at kunne låne hos LEASY?

L’EASY vil ikke bede dig om at stille sikkerhed i hverken bil eller hus. De har dog selvfølgelig nogle få krav, som altid skal kunne opfyldes før du kan blive godkendt til et yt forbrugslån hos dem.
For at kunne låne hos L’EASY, skal du ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Du skal samtidig have fast indtægt og være i stand til at dokumenterer denne. Derudover skal det også lige nævnes at du som minimum skal være 20 år for at låne hos LEASY.

Opfylder du disse få krav, skulle der være gode chancer for at du kan få et nyt kviklån hos LEASY. Dog afgøres det selvfølgelig af den endelige kreditvurdering om du kan få et lån hos LEASY.

LEASY vil i alle tilfælde lave en grundig kreditvurdering og i sidste ende vil renten på dit lån blive tilpasset til din økonomi. Det er derfor at de bruger tid på at få lavet den rette vurdering af din økonomi før de godkender dit kommende lån. Det gør det blandt andet også så de kan sætte den helt rigtige rente på dit lån, set i forhold til din kreditværdighed.

Jo mere reditværdighed du bliver vurderet til, desto bedre renter vil du selvfølgelig kunne få til dit lån. Det vil derfor altid kunne betale sig at tænke sig en smule om før man låner penge online. Det kan måske være, at du allerede er i gang med at afvikle et andet forbrugslån som du er næsten færdig med at tilbagebetale. Er det tilfældet, kunne det måske være en god ide at vente med at låne igen, indtil det gamle lån er blevet afviklet. På den måde vil din økonomi se bedre ud, og du vil derfor muligvis få en lavere rente på dit lån.

Hvordan vurderer de min kreditværdighed hos LEASY?

Den endelige vurdering af din kreditværdighed fokuserer på din samlede økonomi. Her ser de på, om det er realistisk for din økonomi at kunne tage et sådan lån.

Hvad du i sidste ende ønsker at bruge dit nye forbrugslån til, behøver de faktisk ikke at vide. De vil blot sikre sig, at lånet er realistisk set i forhold til din samlede økonomi. Hvis de vurder det, og du dermed er kreditværdig, vil lånet kunne blive overført med det samme.

Skulle du derimod få et afslag på din låneansøgning, så kan det måske være, at du skulle genoverveje om du reelt har muligheden for at kunne tage et lån. Hvis du føler, at du burde have en god nok kreditværdighed til at kunne låne, så kan du prøve at kontakte L’easy direkte og se om i sammen kan finde frem til en løsning.

Hvad får du med et LEASY Kontantlån?

Når du tager et nyt forbrugslån igennem LEASY, så får du et solidt lån fra en låneudbyder der har rigtig mange års erfaringer på det danske lånemarked. Samtidig har du også mulighed for at kunne kontakte låneudbyderen allerede før du tager lånet, og imens lånet bliver afviklet og til sidst efter at du har betalt hele lånet tilbage.

Dette er med til at give dig en meget større tryghed når du låner penge online. Det kan måske være, at du har brug for at foretage ændringer eller noget lignende på dit lån. Hvis det nu er tilfældet, så kan du altid tage kontakt til dem og spørge dem om råd.

De tilbyder dig altid et hurtigt svar på din låneansøgning, og giver dig samtidig muligheden for at kunne bruge pengene du låner, til lige det som du går og drømmer om. Samtidig bestemmer du også selv hvor meget du vil betale tilbage hver måned. Du underskriver nemt og hurtigt låneaftalen med dit NemID.

Kontakt oplysninger:

✆ +45 88 88 88 88

✉ leasy@leasy.dk

🏢 Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C