Nordic lån

Nordic lån forbrugslån
Fordele

Lån op til 50.000 kr.
Få pengene dagen efter du har ansøgt
Betal ud når du vil

Ulemper

Minimum lånebeløb er 10.000

KRAV

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om Nordic lån

Hvem er Nordic lån

Nordic lån er en dansk virksomhed, som tilbyder online forbrugslån. Nordic lån tilbyder tilbyder mindre forbrugs- og kviklån, og slår sig op på hurtig udbetaling. Når du ansøger om lån hos Nordic lån, så er der 3 simple trin som du skal i gennem.

1. Indtast dine oplysninger i deres online låneformular
2. Log ind med dit NemID og ansøg nemt og hurtigt om dit lån online.
3. Du får hurtigt svar.

Sender du din låneansøgning indenfor Nordic Låns åbningstid, så får du svar på din ansøgning indenfor 1 time. Nordic lån er derfor et oplagt lån til dig der har brug for penge hurtigt. Hvis dit lån bliver godkendt, så har du senest pengene dagen efter.

Nordic lån gør dermed alt hvad de kan, for at gøre processen ved at få et online kviklån, nem og enkel. Det gør alt hvad de kan, for at du oplever at det er nemt og trygt at låne penge online. Du kan derfor, hver eneste dag på ugen, få vejledning og gode råd omkring forbrugslån og følgerne heraf, ved at ringe til deres danske call center. Nordic låns åbningstider er fra 8 – 22 alle ugens dage.

Så kort opsummeret kan du hos Nordiclån låne fra 10000, og op til 50.000 kroner. Hvis du sender din låneansøgning indenfor deres åbningstid, så får du et svar indenfor 1 time. Nordic lån har åbent fra 8 til 22 alle ugens dage. Bliver du godkendt til dit nye lån, så får du senest pengene udbetalt dagen efter.

Kan jeg søge om et nyt lån ved Nordic lån?

Du har altid mulighed for at ansøge om et nyt lån hos Nordic lån. Det er, som hos de fleste online låneudbydere, altid gratis at ansøge om et nyt lån ved Nordic lån. Dog er der selvføgelig også nogle få, men vigtige betingelser som skal opfyldes først. Betingelser er der, både for din egen me ogs Nordic låns skyld. Betingelserne er med til at sikre dig bedree låneforhold, og samtidig en større sikkerhed omkring lånet.

De vigtigste lånebetingelserne er simple, og dækker over følgende: du skal som minimum være 20 år gammel, og du må selvfølgelig ikke være registreret som dårlig betaler hos hverken RKI eller Debitor Registret. Samtidig skal du altid kunne dokumentere din månedlige indkomst. Det kan typisk gøres enten med seneste lønseddel, eller en årsopgørelse.

Hvis du kan krydse disse få betingelser af, så burde der være fine muligheder for, at du kan blive godkendt til et nyt forbrugslån ved Nordic lån. Der skal selvfølgelig laves en endelig kreditvurdering før Nordic lån kan fortælle om du endeligt kan blive godkendt til et nyt lån.

Sådan får du lån ved Nordic lån

Uanset hvad du står og mangler penge til, så kan det tit betale sig at låne mere en du umiddelbart har behov for. Det giver dig et større økonomisk råderum, som kan gøre di hverdag nemmere. Dog skal du aldrig låne flere penge, end du kan betale tilbage. Når du får et lån hos Nordic lån, så vil det selvfølgelig også betyde at du skal afbetale hver måned.

Men det er bare vigtigt at du er opmærksom på muligheden, da det er ærgeligt at finde ud af at man har lånt for få penge. Har du lånt for få penge, så kan du være nødsaget til at ansøge om endnu et lån, hvilket er besværligt, i forhold til at låne nok første gang.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du et billigt lån hurtigt

Find ud af hvor meget du skal låne

Det er derfor vigtigt at du finder ud af hvor meget du skal låne. Når du skal låne penge, så skal du også være opmærksom på hvad du låner pengene til. Er du helt sikker på hvad det koster, eller ville det være en god ide at låne lidt ekstra? Når du ved hvor meget du vil låne, kan du ansøge om lånet hos Nordic Lån. Du kan låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr ved Nordic lån.

Så snart du har besluttet dig for, hvilket beløb du vil låne, så skal du vælge en tilbagebetalingstid. Det er vigtigt at du er realistisk her, da lånets løbetid har stor indflydelse på din månedlige ydelse. Du kan helt selv vælge din tilbagebetalingstid, så længe den er på minimum 12 måneder, og helt op til 80 måneder. Jo længere løbetid du vælger, jo lavere vil din månedlige ydelse være. Vær opmærksom på at der selvfølgelig også kommer flere renteudgifter, hvis du vælger en lang løbetid.

Som en ekstra lille fordel, så har du hos Nordic lån altid mulighed for at betale dit lån ud. Der er derfor ingen ekstra gebyrer forbundet med at indfri dit lån før tid. Så skulle du pludselig stå med flere penge end forventet, så kan du nemt og hurtigt betale resten af din gæld til Nordic lån ud.

Ansøg om lån hos Nordic lån i dag

Ligesom ved de fleste andre låneudbydere, så er det altid uforpligtende at ansøge om et lån ved Nordic lån. Det koster dig derfor ingenting, medmindre du accepterer deres lånetilbud og får dit lån udbetalt. Det kan være at deres lånebetingelser ikke lige passer, eller at du er blevet tilbudt bedre vilkår et andet sted. I så fald vælger du bare at lade være med at godkende lånetilbuddet, og så koster det dig ingenting.

Når du skal ansøge om lån hos Nordic lån, så skal du udfylde deres låneansøgning. Til at starte med, har de brug for nogle personlige oplysninger fra dig. Det er blandt andet din fødselsdag, email, telefon nummer, og selvfølgelig også dit navn.

Derefter skal de bruge oplysninger omkring hvor du bor, om du bor alene eller sammen med andre, samt hvilken type bolig du bor i. De skal også vide lidt omkring antallet af biler i husstanden og eventuellt hjemmeboende børn.
Til sidst skal du fortælle hvilket job du har, samt hvad du tjener om måneden. Når du har gjort alt dette, skal Nordic lån blot have dine bankoplysninger og vide hvilke kreditkort, og eventuelt hvor mange, du har.

Giv samtykke til at Nordic lån må indhente oplysninger

Når du har oplyst dem alt dette, skal du blot acceptere Nordic låns lånebetingelser, og give dem samtykke til, at de må indhente flere oplysninger omkring din privatøkonomi.

Når du har givet dit samtykke til det, så behøver du ikke at finde de nødvendige dokumenter, for at bekræfte dine lønoplysninger, adresse osv. Det giver Nordic lån tilladelse til selv at indhente disse oplysninger hos f.eks. skat og CPR-registeret. Det er med til at gøre låneprocessen meget hurtige. Det er blandt andet derfor at du kan forvente en hurtigere behandling af din låneansøgning end du vil opleve hos mange banker.

Ved at eliminere behovet for at se lønsedler, årsopgørelse og den slags, så kan Nordic lån lynhurtigt vurdere din økonomi og besvare din låneansøgning. Det betyder at du kan forvente at få svar fra Nordic lån indenfor 1 time, hvis du ansøger i deres åbningstid.

LÆS OGSÅ: Hvor kan man låne penge? Det kan du læse om her

Hvis dit lån bliver godkendt, og du gerne vil gøre brug af lånetilbuddet, så skal du blot godkende lånetilbuddet. Det gør du nemt og sikkert med dit NemID.

Hvis din låneansøgning af en eller anden grund ikke kan godkendes, vil du få en besked fra Nordic lån, hvor de begrunder afslaget. Herefter kan du se om det er noget du kan ændre, og derefter forsøge at ansge igen. Men vær opmærksom på at det er svært at blive godkendt til et lån, hvis de først har afvist dig.

Hvilken rente kan jeg få hos Nordic lån?

Som sagt så vil der altid blive lavet en kreditvurdering af dig, når du ansøger om et nyt lån online. Nordic lån vil kigge på din ansøgning og vurderer dig ud fra oplysningerne deri. Din samlede økonomi vil bestemme hvilken rente du kan få, hvis du bliver godkendt. Derfor vil det altid være forskelligt fra person til person hvilken rente de kan blive tilbudt.

Nordic lån tilbyder renter fra 8,73% og op til 26,08%. Jo bedre de vurderer din økonomi til at være, jo lavere rente vil du blive tilbudt. Når du ansøger om lån hos Nordic lån, så kigger de selvfølgelig også om du har andre lån. Hvis du har et andet lån som næsten er betalt ud, så kan det ofte betale sig at vente med at ansøge om nyt lån, til efter det er betalt ud. Du vil som udgangspunkt altid blive vurderet til at have en bedre økonomi, jo mindre gæld du har.

Du vil altid kunne se den endelige rente, og øvrige vilkår du kan tilbydes, i lånetilbuddet du får. Du kan altid vælge ikke at acceptere lånetilbuddet.

Nordic lån og betalingsservice – så slipper du for rykkere

For at gøre det så let som muligt for dig, så anbefaler Nordic lån at du tilmelder dit lån til betalingsservice. Det gør det nemmere for dig at holde overblikket over din økonomi, og sørger for at afdragene på dit nye lån bliver betalt hver måned.

Når din regning fra Nordic lån er tilmeldt betalingsservice, så risikerer du heller ikke at få rykkere, da pengene bliver trukket hver måned. Selvfølgelig kun hvis der er penge på kontoen. Vi anbefaler altid at man tilmelder sine regninger til betalingsservice, da det simpelthen bare er det nemmeste. Samtidig slipper du for rudekuverter, og at skulle sidde hver måned og betale regninger manuelt. Det tager både tid, og risikerer at du overser en eller flere.

Det er aldrig sjovt at få rykkere, og der for er det også sjovere at der er styr på økonomien. Samtidig skader det din kreditværdighed, hvis du ikke husker at betale afdragene på dit lån. Hvis Nordic lån flere gange har oplevet at de skulle sende dig rykkere, så vil du også få sværere ved at få et nyt lån, med gode vilkår, hos dem senere.

Forbrugslån fra Nordic lån

Når du ansøger om lån hos Nordic lån, skal du ikke stille sikkerhed. Det er kotymen for denne type online forbrugslån, da det er med til at gøre hele processen hurtigere. Som udgangspunkt kan du låne til en debitorrente på 8,73%, men det varierer selvfølgelig alt efter din personlige kreditvurdering.

Fordelen med at låne penge online, er at det går rigtig stærkt fra ansøgningen, og indtil dit nye lån er udbetalt, og står på kontoen.

Nordic lån sætter en ære i at arbejde hurtigt, og du skal derfor ikke vente længe før du får dit lån udbetalt. Alt efter hvornår på dagen du godkender dit nye lån hos Nordic lån, kan pengene stå på din konto allerede samme dag. Hvis det ikke kan nåes, så har du senest pengene udbetalt dagen efter.
Nordic lån er kort fortalt:

Et enkelt forbrugslån, med en ltid konkurrence dygtig rente. Du får en fast månedlig ydelse, og mulighed for at betale lånet ud når du vil. Nordic lån tilbyder en rente fra kun 8,73 procent, og du kan låne alt fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Du bestemmer altså selv lånebeløbet. Lånet er nemt at ansøge, og du får svar på din låneansøgning inden for 1 time. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, og alle lån udbetales hurtigt – du får pengene udbetalt samme dag, som du godkender lånet eller senest dagen efter.

Så alt i alt, er Nordic lån et af de rigtig konkurrencedygtige lån på markedet.

Hvem ejer Nordic lån?

Udover at være yderst konkurrencedygtigt, er Nordic lån også en af de mest solide spillere på det danske lånemarked. Bag Nordic lån finder du nemlig virksomheden 3C group som bedst er kendt som ejerne af LEASY. Det er dermed en solid, og penge stærk, koncern som står bag Nordic lån. Det er med til at sikre dig som kunde, da det er en veletableret virksomhed som ejer Nordic lån, og du er i sikre hænder, hos deres dygtige medarbejdere.

Udover Nordic lån, så ejer 3C group også flere andre forbrugslån virksomheder. Blandt andet LEASY, Modus finans og Spargo finans. De er nok mest kendt for deres sjove TV reklamer med Peter fra LEASY og i nyere tid, Luffe.

Nordic lån, og 3c Group, går meget op i ansvarlig långivning. Derfor stiller de også kunderådgivere til rådighed, og du kan få hjælp i deres danske call center, hver dag fra 8 til 22. Samtidig betyder det også at de ikke låner penge ud til folk med dårlig økonomi.

Hvad er Nordic Låns åbningstider?

Hvis du har spørgsmål til, eller vedrørende, Nordic lån, så kan de kontaktes ved at ringe direkte til deres callcenter. Du kan komme i kontakt med Nordic lån i deres åbningstid. Nordic låns åbningstider er alle dage fra klokken 8.00 til 22.00. Callcenteret taler selvfølgelig dansk, og sidder klar til at hjælpe dig videre. Du kan kontakte dem på + 45 99 99 90 09

Kontakt oplysninger:

✆ +45 99 99 90 09

✉ nordiclaan@nordiclaan.dk

🏢 Nordic lån Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C