Sådan finder du det bedste lån til ferie

finde dit nye ferielån her. Lån til ferie online

Finansier din ferie

Hvis du går og drømmer om varmere himmelstrøg, eller glatte skibakker, men økonomien bare ikke er til det, så bare rolig! Der er andre løsninger, så du kan komme på ferie. Når du bestiller din drømme rejse, så tilbyder langt de fleste rejseselskaber i dag mulighed for at finansiere din ferie.
Du kan blandt andet finansiere din rejse rentefrit, i 12 måneder ved Bravo tours. Bravo Tours tilbyder i øjeblikket rejselån, i samarbejde med finansierings selskabet Sparexpress, hvor du nemt og enkelt kan finansiere din drømmerejse, så længe den koster minimum 2000 kroner.

Vigtig info før du tager et lån til ferie

Ligegyldigt om det er sommerferien eller skiferien som du vil låne til, så er det med sikkerhed en stor udgift. Uanset hvor du tager hen, så vil det altid ende med at løbe op i mange penge. Selve rejsen er selvfølgelig en stor udgift, men du kommer også til at have en masse mindre udgifter, ved at spise ude på restauranter og alle de andre mindre udgifter som hører med til en ferie.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du det bedste forbrugslån

Man skal blot huske på at ferier er en vigtig måde at komme væk fra hverdagen, og få ladet batterierne på. Det er en fantastisk måde at få lidt mere tid til hinanden, og familien, end man typisk har i hverdagen. Derfor kan det for mange være en god ide at låne penge til ferien, så man kan komme af sted. Der findes som sagt rigtig mange rejseselskaber som tilbyder den form for finansiering, og det er ofte rentefrit, eller med meget lave renter.

Tag et forbrugslån til ferie

En helt anden måde at få råd til ferie på, er ved at tage et forbrugslån. Det er et lån som er kendetegnet ved, at det ikke på forhånd er bestemt hvad det bruges til. Du kan altså dermed bruge det lige som du vil – til forbrug. Du kan typisk låne helt op til 400.000 kroner ved nogle online låneudbydere, men selvfølgelig
også mindre beløb. Fordelen ved at tage et forbrugslån til at betale ferien, fremfor at finansiere rejsen ved rejsebureauet, er at du med et forbrugslån kan få en meget længere løbetid. Op til hele 15 år i alt.

LÆS OGSÅ:Modus Finans – Danmarks nye forbrugslån

Det betyder at du fremfor at skulle betale lånet tilbage over 12 måneder, kan sprede udgiften ud over et par år i stedet. Det er selvfølgelig ikke gratis, da det koster en del i renter at låne penge på denne måde. Men det er en mindre pris at betale, for at kunne dele udgiften ud over en længere periode.
En anden fordel ved at tage et forbrugslån til ferie, er at du ikke er bundet til rejsebureauernes pakker. Du får pengene direkte ind på din konto, og kan derefter helt selv sammensætte din drømmeferie.

Hvordan finder jeg det billigste forbrugslån til ferie?

Der findes rigtig mange sider som sammenligner forbrugslån på nettet, og vi anbefaler at du besøger en af dem, for at finde det rette lån. Fordelen ved denne type site, er at de har rigtig mange forskellige låneudbydere samlet på ét sted. Det betyder at du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik over de forskellige lånemuligheder. Samtidig er det virkelig nemt at ansøge om lån til ferie online, da du typisk blot skal udfylde en kort låneansøgning på låneudbyderens hjemmeside, og derefter vil den automatisk blive kreditvurderet.
Derefter får du svar på din låneansøgning til ferie på mail. Hvis dit nye lån er godkendt, skal du blot godkende det med NemID, hvorefter låner bliver udbetalt. Du har typisk pengene på kontoen seneste dagen efter, og så er du klar til at komme af sted på ferie. God tur!