Føniks privatlån

Føniks privatlån
Fordele

Samme lave rente til alle uanset kreditscore
Ansøgningen er uforpligtende
Du kan betale dit lån ud, når det passer dig

Ulemper

Oprettelsesgebyr på 3.200 kr.
Forholdsvis høj rente

KRAV

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om Føniks privatlån

Lån penge hos Føniks privatlån

Når du låner penge hos Føniks privatlån, så får du meget mere end et almindeligt forbrugslån. Føniks privatlån er en ny låneudbyder på markedet, men med en stærk profil, og et anerkendt brand i ryggen. Føniks privatlån er ejet af 3C retail, som også ejer LEASY, Modus finans, Nordic Lån, og Spargo finans. De tilbyder et attraktivt forbrugslån, og går alt for at du får en sikker, og tryg løsning. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget du vil låne. Det gør det muligt for dig at tilpasse deres tilbud, til dine behov og drømme.

Du kan låne til det du vil hos Føniks privatlån, og de spørger ikke ind til hvad lånet skal bruges til. Dog stiller de selvfølgelig nogle krav, før de låner penge ud. Deres krav er dog tæt på de samme, som mange andre lånevirksomheder. Det er de klassiske krav omkring alder, bopæl, og indkomst. Før du kan låne penge hos Føniks privatlån, så skal der selvfølgelig laves en kreditvurdering. Det sker helt automatisk når du har indsendt din låneansøgning digitalt.

Du kan låne op til 100.000 ved Føniks privatlån

Ligegyldigt hvad du ønsker at låne penge til, så kan Føniks privatlån hjælpe dig. Du har mulighed for at låne op til 100.000 kroner, udelukkende ved at indsende en digital låneansøgning. Du vælger selv hvor meget du vil låne, samt hvor lang løbetid du vil have på lånet. Føniks privatlån ønsker at gøre det nemt og hurtigt at låne penge online, hvilket også kan ses på deres låneproces. Den er kort og præcis. Ingen grund til at spørge om alt for mange ting, udover de helt basale. Det betyder også at du kan sende din ansøgning meget hurtigt. Det tager ikke mange minutter for dig at udfylde deres ansøgningsskema, og din ansøgning bliver automatisk vurderet.

LÆS OGSÅ: Få et lån til både i dag 

Som altid, så anbefaler vi at du sætter dig godt ind i vilkårene før du låner penge på nettet. Det er vigtigt at vide hvad man gør, før man gældsætter sig. Heldigvis er Føniks privatlån gode til at forklare, og vise hvad du kan forvente når du låner penge hos dem. Udover de grundlæggende vilkår på lånet, er det vigtigt at du er opmærksom på dit låns ÅOP. Samtidig skal du tjekke om der er nogle yderligere gebyrer eller omkostninger i forbindelse med lånet.

Ansøg om lån hos Føniks privatlån uforpligtende

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om et nyt forbrugslån hos Føniks privatlån. Når du ansøger om et lån, så får du automatisk besked på om du kan godkendes til et lån. Hvis du kan det, så vil du også modtage et helt konkret lånetilbud. I lånetilbuddet fra Føniks privatlån kan du se de helt specifikke vilkår de kan tilbyde dig, i forbindelse med lånet. Du kan se den rente du kan få, samt yderligere omkostninger ved at stifte lånet. Derfor kan du sagtens sende en låneansøgning, da det er den beste måde at se hvad lige præcis DU kan tilbydes.

Husk at være opmærksom på lånets løbetid. Du skal sikre dig at lånets ydelse er til at betale for dig. Når man låner penge, så skal man selvfølgelig også betale dem tilbage. Det foregår ved Føniks privatlån månedligt, og du skal derfor sørge for at sætte penge af i dit budget, til at betale ydelsen på dit nye lån.

Fordele ved at låne hos Føniks privatlån

Føniks privatlån forsøger at gøre tingene på en lidt anden måde, end mange af de andre lånevirksomheder i Danmark. Grundlæggende tilbyder de det samme, nemlig lån, men måden de gør det på er en smule anderledes.
Først og fremmest så har Føniks privatlån kun én rente. Normalt har låneudbyderne et rentespænd, hvor man bliver tilbudt en forskellig rente, alt efter en økonomi. Jo bedre kreditvurdering man har, jo lavere kan man så også tilbydes.

LÆS OGSÅ: Sådan får du et lån til indskud og depositum

Ved Føniks privatlån gør de det på en anden måde. De tilbyder den samme rente til alle. Jeps, intet rentespænd, bare den samme, faste rente til alle deres kunder. Det syntes de er mest fair, og vi er helt enige. Ved Føniks privatlån bliver du derfor ikke vurderet om du er i den gode, eller dårlige ende af kreditvurderingerne. Enten kan du låne, eller også kan du ikke.

Samme faste rente til alle kunder hos Føniks privatlån

Derfor kan du være sikker på, at du altid har de samme vilkår som alle andre kunder hos Føniks privatlån. Det betyder også at du risikerer at få en bedre rente end andre steder, da den som sagt er helt fast. Ofte vil kunder som har en lidt dårligere kreditvurdering, blive tilbudt en rigtig høj rente. Det er ikke tilfældet hos Føniks privatlån, da du som sagt før den samme rente, som alle andre.

Alle kunder har derfor den samme pris på lånet – og det er ikke noget du kan få alle steder. Føniks privatlån vil nemlig ikke gøre forskel på deres kunder. Hos dem er alle kunder lige gode!

Ingen skjulte gebyrer når du låner ved Føniks privatlån

Føniks privatlån gør som sagt tingene en smule anderledes. Derfor forsøger de også at køre en ansvarlig, og gennemskuelig, låneforretning. Du kan derfor trygt låne penge hos dem, da du ikke risikerer nogle grimme overraskelser. De har ikke skjult noget i det med småt, som pludselig kommer og overrasker dig.

LÆS OGSÅ: Sådan får du den bedste rente på dit lån

Der kommer heller ingen skjulte gebyrer når du låner ved Føniks privatlån. Når du låner penge, så får du alt som er værd at vide, fortalt før du låner. Det gør det nemt for dig at gennemskue hvad lånet reelt koster, og du skal derfor ikke bruge meget tid på at gennemlæse vilkårene. For de er lige til at forstå!

Du kan altid finde lånets ÅOP ved at tjekke vores forbrugslånsoversigt, eller ved at kigge i dit lånetilbud. Hvis du ikke allerede har ansøgt om lån ved Føniks privatlån, så kan du med fordel gøre det nu. Det tager blot et par minutter, og så får du automatisk svar fra dem.

Lynhurtig betjening når du låner hos Føniks privatlån

Hvis du står og mangler penge her og nu, så vil vi anbefale dig at tage et lån hos Føniks privatlån. De ved godt at pengene kan være små, når man ansøger om et online forbrugslån. Samtidig er de klar over at det tit er en smule presset på tiden, og derfor vil de forsøge at gøre processen så hurtig som muligt.

Føniks privatlån er ekstremt servicemindede, og derfor sørger de også for at du lynhurtigt har pengene på din konto.

Du kan låne penge hurtigt hos Føniks privatlån. Ansøger du om lån online, inden for deres åbningstid, så sørger de for at du har et svar inden der er gået en time. Det er blandt de hurtigste svartider af alle udbydere af online lån. Tit går det endda meget hurtigere end det, og du kan være heldig og have svar allerede på et par minutter.

Når dit nye lån er godkendt, skal du blot godkende det, før det bliver udbetalt. Igen gør Føniks privatlån alt hvad de kan for at hjælpe dig. Hvis du godkender dit nye lån i deres åbningstid, så bliver dit lån udbetalt samme dag. Dvs. at du kan have penge på kontoen på et par timer. Det er altså et hurtigt online lån, som Føniks privatlån tilbyder.

Føniks privatlån har automatisk kreditvurdering, hvilket sikrer at din låneansøgning bliver vurderet lynhurtigt. Når den har været i gennem deres system, får du automatisk svar. Du skal bruge dit NemID for at sende låneansøgningen. Det er for at gøre hele processen hurtigere, for både dig og Føniks privatlån. Det sikrer dig at din låneansøgning kan blive behandet meget hurtigere end i din normale bank. Det er altid uforpligtende, og gratis, at ansøge om lån hos Føniks privatlån.

Hvor meget kan jeg låne hos Føniks privatlån?

Føniks privatlån tilbyder online forbrugslån, på på til 100.000 kroner. Selvom det er mange penge du kan låne, så vil de ikke spørge ind til hvad du skal bruge lånet ti. Det er selvfølgelig helt op til dig selv. De forholder sig blot til dig, og din økonomi, og så vurderer de om de kan låne dig pengene. Hvis din låneansøgning kan godkendes, så kan du få pengene udbetalt samme dag.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du et billigt lån hurtigt

Husk altid at overveje om det er nødvendigt at låne penge. Det koster penge, at låne penge, og du kan hurtigt ende op med et dyrt forbrugslån. Derfor kan det også være en god ide at tage tiden til lige at tjekke markedet, før du låner penge. Føniks privatlån har supporttid fra klokken 8 til 22 alle ugens dage, og svarer gerne på spørgsmål, hvis du har nogle. De kan altid kontaktes – både før og efter at du har lånt penge hos dem.

Hvem står bag Føniks privatlån?

Som vi nævnte tidligere, så er det 3C retail som ejer Føniks privatlån. 3C retail er nok bedst kendt som firmaet bag LEASY koncernen. Uanset om du låner penge hos Føniks privatlån, eller et af de andre brands i LEASY koncernen, så er du sikker på at få den bedste service.

En af grundenden til at de er blevet så store herhjemme, er deres fantastisk produkter. Føniks privatlån tilbyder en fantastisk kundeservice, og står gerne til rådighed hvis du har spørgsmål. Samtidig er deres låneproces nem og overskuelig. Alle lån kan godkendes med NemID, og de bliver ofte udbetalt samme dag.

En del af LEASY koncernen

Føniks Privatlån lanceret af den del af LEASY som hedder DER Privat finans. DER Privat finans er også en del af LEASY koncernen, som udover Leasy og D:E:R, også ejer Spargo Finans, Nordic lån samt Modus finans.

Den store forskel på Føniks privatlån, og de andre lån i LEASY koncernen, er at Føniks privatlån kun tilbyde én rente. Ansøger du om et lån ved et af deres andre lånebrands, så fastsættes renten efter din økonomi, og kan derfor variere meget. Ved Føniks privatlån tilbyder de den samme kunde til samtlige kunder. Føniks Privatlån er samtidig LEASYs nyeste lån på det danske marked. LEASY kommer hele tiden på nye produkter, og er med til at fornye lånebranchen.

De forsøger altid at skille sig ud, ved at tilbyde nye produkter, hvor de gør tingene lidt anderledes. Ofte tilbyder de andre fordele, som ingen af deres konkurrenter på markedet kan tilbyde.

Lån penge ved Føniks privatlån og underskriv med NemID

Et lån hos Føniks privatlån, er på mange måde simpelt. Det ser du blandt andet når dit lån skal udbetales. Du skal nemlig bruge dit NemID til at underskrive lånet. Det er med til at gøre selve låneprocessen hurtigere, og betyder i sidste ende at dit nye lån kan udbetales hurtigere. Helt praktisk betyder det at dit lån kan godkendes øjeblikkeligt, og så snart du har godkendt lånet endeligt, kan pengene sættes til udbetaling.

Herefter afhænger det af din bank, og hvornår på dagen du har godkendt lånet, hvornår du har pengene på din konto.

LÆS OGSÅ: Se vores store oversigt over danske forbrugslån

Godkender du lånet i Føniks privatlåns åbningstid, vil du få lånet udbetalt samme dag. I værste fald har du senest pengene dagen efter. Når du bruger NemID til at ansøge, og godkende lån, er alt data krypteret, og din ansøgning er både sikker og fortrolig. Det er med til at gøre sikkerheden ved låneprocessen højere, og give dig de bedst mulige forhold.

Ansøg om lån hos Føniks privatlån gratis og uforpligtende

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån hos Føniks privatlån. Når de behandler din låneansøgning, gør de det derfor gratis. Hvis din ansøgning bliver godkendt, så skal det ses som et lånetilbud. Du er derfor ikke forpligtet til at acceptere lånet. Du kan altid takke nej. Først når du vælger at få dit lån udbetalt, koster det dig noget. Fra den dag lånet udbetales vil der selvfølgelig blive tilskrever renter til dit lån.

Samtidig har du altid 14 dages fortrydelsesret på et lån. Det får du selvfølgelig også hos Føniks privatlån. Det vil sige at du har 14 dage fra den dag du underskrive låneaftalen, til at fortryde. Du skal dog være opmærksom på at du altid vil skulle betale renter i den tid du har lånet.

De største fordele ved Føniks Privatlån

Ligegyldigt hvad du låner til, så er det nemt og tilgængeligt ved Føniks privatlån. Så er det ligegyldigt om du låner penge til tandlæge, en ny iPhone, eller som et ferielån. Det er altid nemt og overskueligt at ansøge om lån hos Føniks privatlån. De tilbyder den samme rente til alle deres kunder, så du ved hvad du kan forvente.

Føniks privatlån har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Du vil derfor få et nemt og overskueligt lån, når du låner penge hos dem. I lånetilbuddet vil du kunne se alt omkring lånet, så du hurtigt kan se dine omkostninger i hele låneperioden, samt hvilke vilkår du låner pengene under.

Samtidig vil du altid kunne betale dit lån ud. Kommer du til flere penge, så kan du omkostningsfrit betale din restgæld, og dermed indfri lånet. Alle omkostninger ved lånet bliver regnet ind i din månedlige ydelse, så du kan se hele præcist hvor meget du skal betale tilbage – og over hvor mange måneder.

Føniks lån kontakt oplysninger

Føniks Privatlåns tilbyder dig altid en seriøs og professionel behandling. De har profesionelt personale siddende klar til at hjælpe dig, på både deres chat og telefon. Du kan derfor altid få besvaret dine spørgsmål på få minutter. Du kan kontakte Føniks privatlån alle ugens dage i mellem 08.00 – 22.00.

Du kan kontakte Føniks privatlån på tlf. 99 99 92 22 alle ugens dage kl. 08.00 – 22.00.
Du kan kontakte Føniks privatlån på mail og chat alle ugens dage kl. 08.00 – 22.00

Føniks privatlån trustpilot

Da Føniks privatlån er en ny udbyder på det danske lånemarked, så er der endnu ikke kommet anmeldelser på trustpilot. Dog kan du være sikker på at få en god behandling, når du låner penge hos Føniks privatlån. Selvom de ikke er på trustpilot, så skal det ses som noget positivt.

Hvis du finder andre låneudbydere på trustpilot, så er det ofte kun de utilfredse kunder som skriver derinde. Derfor mener vi at det er en positiv ting, at de endnu ikke har fået anmeldelser på trustpilot, da de nok ikke har kunder som er utilfredse.

Dog kan det selvfølgelig være et spørgsmål om tid, før de første anmeldelser kommer. Vi er sikre på at kunderne er meget tilfredse med Føniks privatlån, da de tilbyder online lån på rigtig fine vilkår. Ansøg om dit nye lån nu, og du kan have pengene på din konto indenfor et par timer.

Kontakt oplysninger:

✆ +45 99 99 92 22

✉ foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

🏢 Føniks privatlån: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C