Lån til ferie

Find dit lån til ferie i oversigten:

finde dit nye ferielån her. Lån til ferie online

Lån til ferie – hvorfor skal jeg tage et ferielån?

Alle mennesker har behov for at komme på ferie og koble af engang imellem i løbet af året. Rigtig mange foretrækker at komme ned i varmen og få lidt farve, med en drink i hånden og en dejlig varm swimmingpool indenfor rækkevide. Andre er mere til det kolde sus og afterski, og drømmer om et hurtigt et smut til snefyldte bjerge og ture på ski.

Ligegyldigt hvilken ferie som du drømmer om, er der et tilbagevendende punkt der ofte fylder i alt for meget i folks bevidsthed. Og det er selvfølgelig prisen for ferien. Det kan være svært for mange at spare penge op til at tage på ferie. Det at skulle sætte penge til side hver måned i løbet af året er ikke altid ligetil. Der kommer løbende uventede regninger som tærrer på opsparingen. Så er det bilens tur, da dækkene er ved at være slidt ned. Til sidst ender det med at du bare ikke har nok luft nok i budgettet til at spare op til ferie.

Vi kan hjælpe dig med et lån til ferie

Men tag de roligt – vi er her for at hjælpe dig. Det er ganske normalt for folk at låne penge til at tage på ferie for. De fleste rejsebureauer tilbyder i dag finansiering som en helt naturlig del af deres ferierejser. Men her er det vigtigt at du husker på at rejsebureauet samt deres finansieringspartner, tjener penge på at give dig et ferielån. Det kan derfor ofte bedre betale sig at låne pengene til ferien selv, helt uden om dit rejsebureau. Du kan tage et forbrugslån og bruge pengene til at betale for din ferie.

LÆS OGSÅ: Udlev drømmen – sådan kan du låne til en båd

Det er samtidig også den allermest fleksible løsning, da du ved et forbrugslån ikke kun kan låne til selve ferien, men du har også mulighed for at låne lidt ekstra. Du kan f.eks. låne til lommepengene til ferien. Når du tager et lån til ferie har du altså mulighed for at få finansiere hele turen – helt uden at du skal have en eneste krone op af lommen selv. Vi syntes derfor ikke at det kan betale sig andet end tage et ferielån. Vi har i låneoversigten øverst på siden samlet de ferielån til dig. Og samtidig vil vi videre i denne tekst skrive mere om tage et ferielån.

Lån til ferie online?

Vi har her på siden samlet flere forskellige lån, som alle egner sig som ferielån. Fælles for alle ferielånene er at renten typisk ender på et niveau hvor alle kan være med. Samtidig kan du ansøge om lånet online, og du får svar på din låneansøgning mere eller mindre med det samme. Det har aldrig været nemmere at få et lån til ferie og du får svar rigtigt hurtigt. Forestil dig hvor lækkert det er at hoppe på flyveren og kort tid efter ligger du på stranden og drikker kolde drinks. Det er selvfølgelig vigtigt at huske på at dit ferielån skal betales tilbage. Heldigvis kan du i dag få ferielån med en lang løbetid, så du vil få en månedlige ydelse som er forholdsvis lille og som er til at overkomme.

Husk på at uanset hvad du ønsker at låne til, så anbefaler vi dig altid at ansøge flere forskellige lån. Grunden til at vi anbefaler dig at ansøge om flere lån, er at det giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige lån. Der vil altid være en forskel på lånenes ÅOP og eventuelle gebyrer. Dit låns ÅOP viser dig hvad dit lån reelt set koster dig. Det koster penge at låne, og det er vigtigt at have muligheden for at sammenligne flere lån. Det er med til at sikre, at du får det billigste lån.

Ansøg om lån til ferie gratis

Husk på at det ikke koster dig noget at ansøge om lånet. Der er derfor intet til hindr for at du ansøger flere lån uden at det vil koste dig en krone. Først når du får dit nye lån udbetalt vil der kommer renter og gebyrer på. Du betaler altså intet for at ansøge om lån, før dit ferielån udbetalt. Lån til din ferie idag og vær afsted i varmen indenfor få dage.

Kan jeg låne penge til alle typer rejser?

Det gode ved at låne til ferie online, er at du kan låne til penge til lige nøjagtig det du vil. Ligegyldigt om du vil ned i sydens sol, på shopping tur i en storby og nyde de kulturelle fristelser, eller bare vil tage rygsækken på ryggen og tage afsted på interrail .

Har du brug for at det bliver lidt mere spændende, så kan du ved de fleste rejsebureauer i dag finde et kæmpe udvalg af afbudsrejser. Forestil dig at pakke tasken og så tage chancen og bestille den første og bedste rejse. Når det samtidig også bliver billigere end at bestille end charterrejse, gør det jo kun bedre. Vi ser ofte at folk ønsker at låne penge til store oplevelsesrejser. Du har måske længe haft en drømt om at rejse hele jorden rundt, eller tager på den store rygsæksrejse rundt i asien. Hvorfor ikke lade os hjælpe drømmen en smule på vej, og tage et ferielån.

Man siger jo at der ikke kan sættes pris på gode oplevelser. Vi er helt overbevist om at du vil huske de gode minder fra din ferie, i lang tid efter at lånet er tilbagebetalt. Det er derfor at vi at vi tilbyder dig hjælp til at finde et billigt lån til ferie. Her hos os er der ingen grænser for hvilke ting, eller ferie, som du kan låne til. Lige så snart pengene fra dit lån står på kontoen, er det op til dig hvad du gør med dem.

Få et ferielån i dag

Det er langt mere udbredt end man tror, at tage lån til at holde ferie. Som sagt tilbyder de fleste rejsebureauer i dag dig mulighede for at købe dine ferie på afbetaling. Det er bare vigtigt at du her er opmærksom på hvor dyrt det kan være at finansiere din rejse på den måde. Ofte kan det være en bedre ide at tage et forbrugslån, og så betale for din ferie på den måde.

Som du kan se i vores låneoversigt, så findes der mange forskellige låneudbydere. Det betyder at du har gode mulighed for at finde det helt rigtige forbrugslån, til dig og din specifikke situation.
Vi trænger alle sammen til at komme væk en gang i mellem. Væk fra hverdagen og de daglige rytmer. Der er i disse situationer at et hurtigt lån kan være en god måde til at få råd til ferien på.

Det er dog vigtigt at du ikke vælger at tage et ferielån uden at tænke dig om. Ferielån kan godt ende med at være en dyr fornøjelse. Det er derfor ekstremt vigtigt at du ser dig godt for. Det vigtigste at gøre inden du vælger et lån til ferie, er at sikre dig at du har penge nok til at betale lånet tilbage bagefter. Når du vælger at tage et ferielån betyder det selvfølgelig at du fremover vil skulle betale nogle hundrede kroner på lånet hver eneste måned. Men det kan være det hele værd. Forestil dig at bestige bjerge, eller sejle i kano på af store floder. Det kan ikke gøres op i penge.

Finansiering af rejser

Hvis du er ved at planlægge din ferie i god tid, og ikke nødvendigvis behøver pengene på din bankkonto med det samme, vil det ofte være en bedre ide at tage ned i din bank og høre om mulighederne for at få et almindeligt banklån til din ferie. Har du normalt godt styr på din økonomi, vil det ofte ikke være et problem for dig at låne penge til en ferie.

Husk altid at tjekke de forskellige finansierings muligheder her på siden, og sammenlign derefter med det din egen bank vil tilbyde dig. Når man skal ud og finansiere en rejse, er det vigtigt at have et godt overblik. Du skal være sikker på at du får det rigtige lån, da der vil være rigtig mange penge at spare ved at finde en lavere åop. Husk altid at sammenligne dine finansieringsmuligheder, før du vælger at lån til din ferie.

Vigtig info før du låner til ferie

Uanset om det er til sommerferien eller skiferien som du står og mangler penge til, så kan du være sikker på at det bliver en dyr fornøjelse. Ferier vil altid løbe op i mange penge, da du har en masse udgifter ved at spise på restaurant og alt hvad der ellers kommer af udgifter på en ferie. Men ferier er også tiden hvor man kommer væk, og har meget mere tid til hinanden end man har i hverdagen. Ferier er derfor virkelig vigtige for størstedelen af danskerne, som både vil ud at opleve verden og samtidig have tid til hinanden.
Du har mulighed for finde lån til din ferie flere steder og vi har samlet nogle af dem her på siden. Se alle dine muligheder for at finansiere din ferie i vores låneoversigt.

Forbrugs lån til ferie

Et forbrugslånet er som navnet fortæller, et lån som bruges til forbrug. Med et forbrugslån kan du låne helt op til 400.000 kroner. Du kan samtidig vælge at få en lang løbetid, helt præcist op til 15 år i alt. Fordelen ved at tage et forbrugslån til ferie, er at du kan låne en stor sum penge hurtigt, og derefter betale lånet tilbage over en længere periode. Husk altid at sikre dig at du også har råd til lånet. Det koster selvfølgelig nogle penge i renter, og du vil få en månedlig ydelse som skal betales hver måned.

Kvik lån til ferie

Du har typisk muligheden for at optage et kviklån, hvis du leder efter et lån på et mindre beløb. Kviklån skal oftest betales tilbage på kort tid – 30 dage er det mest brugte tilbagebetaling. Kviklån er et lån som normalt er muligt at tage hvis du skal låne op til 6.000 kroner. Det er vigtigt at huske på at når du tager denne type lån, så skal du betale lånet tilbage forholdsvist hurtigt. Hvis du ikke gør det, kan det ende med at blive et rigtigt dyrt lån, da omkostninger og især renterne er høje. Fordelen er dog at du får pengene udbetalt nu og her. Du kan derfor hurtigt låne penge til en ferie, eller hvis du er løbet tør for lommepenge under rejsen. Men husk på at du skal betale pengene tilbage allerede den efterfølgende måned. Det er selvfølgelig ikke gratis at tage et lån til ferie.

Hvor kan jeg låne penge til ferie billigst?

Du kan her hos Nyt-laan.dk sammenligne kviklån samt forbrugslån. Det gør det nemt for dig at finde et nyt lån til ferie. Det gør de samtidig muligt for dig at finde frem til hvilken låneudbyder det er billigst at ansøge om lån til ferie hos. Husk på at sammenligne hvad den enkelte låneudbyder har at tilbyde af ÅOP, hvilket fortæller dig hvad de årlige omkostninger der skal betales om året, er i procent for lånet. Jo lavere din ÅOP på lånet er, desto billigere lånet være samlet set. ÅOP tager samtidig højde for samtlige omkostninger du vil få i forbindelse med lånet. Der vil således både være regnet renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger ind i lånets ÅOP.