Modus Finans

Modus finans lån
Fordele

Ansøg nemt om lån med NemID
Du får svar på din låneansøgning inden for 1 time
Lånet udbetales samme dag, som du søger
Mulighed for at vælge 2 afdragsfrie måneder om året

Ulemper

Du kan kun låne op til 50.000 kroner

KRAV

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om LEASY

hvem er modus finans

Modus Finans er en online lånebank, som tilbyder forbrugs- og kvklån, til dig som ønsker et større råderum i hverdagen. Når du låner penge ved Modus Finans, har du mulighed for at vælge to afdragfrie måneder. Det betyder at du får to måneder hvor du ikke skal afbetale på dit lån, hvilket kan hjælpe dig med at få mere luft i privatøkonomien. Det giver dig en fantastisk mulighedhed for at få et større råderum i din økonomi. Og også i de måneder, hvor det kan være nødvendigt med flere penge.

Ved Modus Finans kan du låne op til 50.000 kroner. Modus tilbyder altid en fast, lav rente, og samtidig kan du forvente at få svar på din låneansøgning inden for 1 time. Du ansøger nemt og hurtigt online, kun ved hjælp af dit NemID.

Hvor meget kan jeg låne hos Modus Finans

Hos Modus Finans får du mulighed for at låne op til 50.000 kroner, til en attraktiv, fast, lav rente. For langt de fleste kan 50.000 kr. gøre en kæmpe forskel i privatøkonomien. De 50.000 kroner kan ende med at være forskellen på sommerhusturen herhjemme i Danmark eller den lækre charterferie i Spanien.

LÆS OGSÅLån til ferie, så nemt er det
Når du låner penge hos Modus Finans behøver du ikke nødvendigvis at fortælle, hvad du skal bruge pengene til. Det er derfor oplagt for dig at låne penge til at betale det nye fjernsyn, eller den uforudsete regning som dukkede op sidst på måneden.

Modus Finans er det perfekte lån til dig, som ønsker at finde pengene til at udleve til små og store drømme.

Hvem kan låne penge ved Modus Finans?

Hvis du vil have et lån ved Modus Finans, kan det nemt blive realiseret. Modsat mange andre online låneudbydere, så har Modus Finans ikke særlig mange krav til deres ansøgere. Du skal være over 20 år før du kan få et lån, og du må selvfølgelig ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Modus finans vil altid lave en reel vurdering af din privatøkonomi og godkender kun din låneansøging, hvis de vurderer, at din økonomi er god nok til at låne penge.

Skulle du derfor få et afslag på trods af, at du ikke er i RKI, og samtidig er over 20 år, kan det være nødvendigt at må prøve at ansøge om et mindre lån. Husk dog lige at vente et par dage, før du ansøger igen.

Låneprocessen hos Modus Finans

Når du skal låne hos Modus Finans, skal du blot følge nogle få skridt, før du kan få pengene fra dit nye lån udbetalt.

Når du kommer til låneansøgning på deres hjemmeside, skal du angive hvor meget du vil låne . Du skal også vælge en løbetid på lånet som du kan overskue. Næste skridt er at indtaste dine personlige oplysninger. Modus finans skal bruge dit fulde navn, telefonnummer, e-mail adresse og til sidst din fødselsdato.
På den næste side skal du komme med enkelte oplysninger om din bopæl, din civilstand, beskæftigelsesforhold samt til sidst dine bankoplysninger.

Herefter skal du bruge dit NemID. Når du logger ind med NemID gør det, det muligt at fuldende låneprocessen lyhurtigt. Det er samtidig også mere sikkert for dig at bruge NemID.
Til sidst er der ikke andet for end at vente. Når din låneansøgning er afsendt, vil den automatisk gå i gennem Modus Finans vurderigssystem. Du vil typisk få svar på låneansøgning inden for 1 time, i Modus Finans’ normale åbningstid.

Hvis dit lån bliver godkendt af Modus Finans, får du automatisk låneaftalen tilsendt på email. Det er vigtigt at du læser den grundigt igennem. Hvis du kan acceptere deres vilkår, som er beskrevet i låneaftalen, skal du blot vælge at underskrive låneaftalen med dit NemID.

Hvis du valgt at gøre brug af tilbuddet om afdragsfrie måneder, vil de være ens igennem hele din ansøgningsprocess.

De afdragsfrie måneder giver dig mere luft i budgettet, da du slipper for at afdrage på dit lån i disse måneder. Samtidig giver det dig også plads til at have lidt større udgifter i de måneder. Så for mange vil det være oplagt at bruge sine afdragsfrie måneder til juletiden.

Når du har underskrevet din låneaftale med NemID, vil pengene normalt stå på din bankkonto indenfor kort tid.

Lån uden at stille sikkerhed ved Modus Finans

Når man låner penge, vil defleste banker ønske at have en eller anden form for sikkerhed for lånet. Det vil de især, når det kommer til større lån. Ved Modus Finans behøver du ikke at stille sikkerhed, når du skal låne penge. Heller ikke, selvom du skulle ønske at låne deres maksimale beløb, som kan være helt op til 50.000 kroner.

Du vil derfor kunne ansøge om et nyt lån, uden at være nervøs for at miste bilen, hvis du skulle stå i en situation hvor pludseligt ikke længere er i stand til at betale din månedlige ydelse.
Hvis du er i tvivl om din økonomi er stærk nok til at kunne optage et lån, er det vigtigt at du først undersøger din økonomiske situation, inden du tager et nyt lån.

Gode råd før du låner

Før du låner penge online, er det vigtigt undersøge hvor meget du kan afbetale hver måned. Når du har en oversigt over hvor meget du kan afdrage hver måned, uden at økonomien bliver for presset, kan du langt bedre vurdere hvor meget du har råd til at låne, og hvor lang en løbetid der er realistisk.
Så før du ved hvad du er i stand til at afbetale hver måned, bør du altid lægge et budget.

LÆS OGSÅ: 8 gode råd til en sundere økonomi

Du kan ligge et budget ved at tage alle dine månedlige indtægter og ligge dem sammen. Derefter gør du det samme for alle dine udgifter. Husk at du også skal medrenge udgifter til leveomkostninger så som mad, tøj og andet.

Det hjælper dig med at få et bedre overblik over, hvad du helt præcis bruger penge på hver måned. Er du eksempelvis ryger, vil det være en rigtig god idé for dig at først finde ud af hvor meget reelt bruger på cigaretter, hver måned.

Når du har fastlagt dine indtægter og udgifter, skal du trække alle dine udgifter fra dine indtægter. Det tal du så får, er dit rådighedsbeløb. Når du kender dit rådighedsbeløb kan du starte med at fastlægge et præcist beløb, som du har råd til at bruge på afbetalingen af lånet.

Undgå rykkere når du låner hos Modus Finans

Hvis du har mistet overblikket over dine månedlige udgifter, kan det være en god ide at tilmelde din faste betalinger til betalingsservice. Dermed sikrer du dig at de bliver trukket fra din konto hver måned, og du skal ikke bruge tid på at betale regninger hver måned. Du skal selvfølgelig sikre dig at der er penge nok på kontoen til at dække regningner. Du har også mulighed for at tilmelde din tilbetaling af lånet ved Modus Finans til betalingsservice.

På den måde vil pengene fra din tilbagebetaling af lånet,hver måned automatisk blive trukket fra din konto. Dermed vil du ikke modtage nogle rykkere og slippe helt for at have ubetalte regninger.
Hvis du er i en situation hvor du får rykkere, men ikke reagerer på dem, så kan du i sidste ende risikere at ende i registret for dårlige betalere ved RKI eller Debitor registret.

Hvis du bliver registreret som dårlig betaler, er det nærmest umuligt for dig at finde en bank eller lånebank, som vil låne dig penge. Samtidig vil det udelukke dig fra at have muligheden for at kunne købe elektronik og hårde hvidevarer på afbetaling.

Ved Modus finans kan du låne til en fast, lav rente

Når du låner ved Modus Finans låner du atid til en fast, lav rente. Du kan selv lånebeløbet helt fra 10.000 kr. og så op til maksimalt 50.000 kr. Løbetiden på lån fra Modus Finans vil være mellem 12 og 80 måneder, eller 1 til 6,67 år. Den endelige rente som du kan blive tilbudt, afhænger af blandt andet dit lånebeløb, lånets løbetid, samt din personlige kreditvurdering. Debitorrenten på lånet starter ved 9,90% på de billigste lån.

Du kan nemt prøve låneberegneren på forsiden hos Modus Finans for at kunne se de forskellige renter og afdrag, alt efter lånebeløb og løbetider.

Før du kan se din præcise rente, er du nødt til at ansøge om lånet. Husk på at en låneansøgning er ikke bindende. Din låneansøgningen bliver udelukkende set som en forespørgsel på et lånetilbud hos Modus Finans. Hvis du så bliver godkendt til lånet, vil du derefter få tilsendt et endeligt lånetilbud. I dit personlige lånetilbud vil du kunne se den præcise pris på lige præcis dit lån. Samtidig vil du kunne se de månedlige afdrag du skal betale, og din debitorrente. Renten som du tilbydes vil altid være en fast rente. Det sikrer dig imod at renten stiger i løbet af dit låns løbetid.

Når du modtager dit personlige lånetilbud, skal du tage stilling til om du vil gøre brug af det. Hvis du gerne vil have lånet, skal du blot godkende låneaftalen med dit NemID. Herefter får du pengene udbetalt direkte til din NemKonto. Alt efter hvornår på dagen du godkender dit nye lån, vil dit lån kunne udbetales allerede samme dag.

Hvis du alligevel ikke ønsker lånet, skal du blot ignorere lånetilbuddet. Det er nemlig ikke forpligtenden før du har godkendt det, og er derfor ikke noget du er bundet til at acceptere..

Lån penge hos Modus Finans hurtigt og nemt

Det er virkelig nemt for dig at ansøge om et nyt online lån hos Modus Finans. Hele ansøgningsprocessen foregår nemlig online og tager ikke mange minutter.

Det er super enkelt at ansøge om lån ved Modus Finans.
Du skal blot udfylde oplysninger omkring ding bopæl, bank og beskæftigelse.
Du skal kun bruge dit NemID for at kunne ansøge nemt og hurtigt.

Sørger du om lånet inden for Modus Finans åbningstid, får du svar på din ansøgning i løbet af 1 time.
Modus Finans bestræber sig på at udbetale pengene fra dit lån, samme dag som du ansøger om det. Det kræver selvfølgelig at lånet er blevet godkendt først. Hvis du ansøger efter lukketid eller i den sidste time af åbningstiden, så risikerer du at skulle vente til dagen efter. Du vil så modtage pengene fra lånet når bankerne igen er åbn. Hvis du ansøger om lån i løbet af aftenen, så har du altså mulighed for at have pengene du låner, på din egen bank konto i løbet af morgenen efter.

Afdragsfrie måneder på lån

Når du låner Modus Finans får du muligheden for at vælge 2 afdragsfrie måneder hvert år. Det kan være med til at du får mere luft i budgettet. Hvis der er bestemte måneder, hvor du ved at økonomien kan være træng, så er det oplagt at bruge dine afdragsfrie måneder der. Det oplagte vil f.eks. være at vælge december måned, hvor der bliver brugt rigtig mange penge på at købe julegaver, julemad og lidt mere mad end man plejer.

En anden oplagt måned vil være januar hvor de fleste har forsikringer som forfalder, hvilket igen betyder at udgifterne større end så mange andre måneder. Du vælger i sidste ende helt selv hvilke afdragsfrie måneder du vælger. Du kender din egen økonomi bedre end de fleste, ved derfor også hvornår du har behov for lidt ekstra luft i økonomien.

Hvem ejer Modus finans?

Modus finans er en del af 3C Retail A/S, som holder til på Østre Stationsvej 1-5 – 5000 Odense C – Danmark. 3C Retail er herhjemme mest kendt som virksomheden der ejer LEASY koncernen. Det betyder at Modus finans er ejet af en af de største aktører på det danske lånemarked. 3c Retail ejer udover Modus finans også D:E:R, L’EASY og Føniks Privatlån. Tal fra Finans.dk viser at 3C Retail har øget deres udlån med 1,4 milliarder kroner siden 2012.

Kontakt oplysninger:

✆ +45 99 99 91 11

✉ kundeservice@modusfinans.dk

🏢 Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C