Lån til båd

Find dit lån til båd i oversigten:

Lån til båd - find din nye bådfinansiering her. Lån penge til båd online

Lån til båd

Går du ligesom mange andre og drømmer om livet på vandet? Så skal du prøve at kigge på at tage et lån til båd. At låne pengene til en båd kan hjælpe dig med at udleve din drøm. Det at købe en båd er for mange en rigtig stor investering. Derfor er det også meget vigtigt at du husker at forberede dig grundigt, inden du tager din beslutning. Der er naturligvis de helt grundlæggende beslutninger omkring båden. Har du lyst til at købe en hurtig speedbåd eller måske en stor sejlbåd? Du skal også tage stilling til hvor stor en båd du egentlig har behov for. Og så er der den helt store beslutnig om hvilke af de forskellige mærker af både, som bedst lever op til dine behov. Ligegyldigt hvilken type båd du ønsker, så kan vi her hos nyt-laan.dk hjælpe dig med at finansierer båden. Se alle vores forslag til lån til båd i oversigten øverst på siden.

Lån til båd – og mærk bølgebruset

Når beslutningen om at købe dig en ny båd er taget, er det næste store skridt at finde pengene til at betale for den. Som det ser ud nu, har du mulighede for at låne pengene til båden til virkelig attraktive renter. Det er blandt andet derfor at et lån til båd kan være en rigtig foruftig ide. Fremfor at skulle bruge hele din opsparing, og samtidig gøre din økonomi langt mere sårbar, så vil vi altid anbefale dig at tage et nyt lån til båd i stedet. Du har mulighed for at låne helt op til 400.000 kroner, til en fast lav rente. Det giver dig mulighed for at kunne finansiere din nye båd til rigtig attraktive vilkår.

Når du tager et lån til e ny båd, beholder du samtidig alle dine kontanter fra din opsparing på kontoen. Disse kan du så i stedet bruge til at betale uforudsete udgifter. Samtidig kan de passende bruges til den løbende vedligehold af din nye, lækre båd. Uanset om drømme handler om en lille billig motorbåd til lidt hyggesejlads, samt fiskeri, eller den helt store sejlbåd til at sejle jorden rundt, så kan et lån til båd hjælpe dig tættere på drømmen. Det er desværre langt de færreste der har pengene til en ny båd stående i banken. Det vil derfor ofte være nødvendigt for folk at skulle ud og finde nogle af pengene hos et finansieringsselskab.

Lån til båd – Er det en god ide, og hvorfor?

Du har mulighed for at låne penge helt ned til 8,95% i rente – og det eruden udbetaling. Samtidig er det er ligegyldigt om det er et lån til en ny båd, eller noget helt tredje. Så det er næsten dumt ikke at låne pengene til din ye båd. Kendetegnet for alle disse lån, er at det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed. Du skal blot udfylde låneformularen online. Herefter bliver dit lån vurderedt. Du får automatisk besked om dit lån bliver godkendt. Derefter skal du blot godkende lånet med Nemid. Kort herefter kan du få dit nye lån til båd udbetalt. Pengene går direkte ind på din nemkonto.

I dag kan de fleste større bådforhandlere også have muligheden for at tilbyde finansiering. Her er det bare vigtigt at husk på at de samtidig får en større provision af lånefirmaet, for at formidle lånet til dig. Vælger du i stedet at få dit nye lån til båd online, kan du bedre sikre dig at du får de allerbedste vilkår. Grunden til dette er at du nemt og hurtigt har muligheden for at sammenligne lånetilbuddene, på tværs af banker.

Når du får dit lån til båd online, har du også mulighed for at kunne finansiere en ny båd som du køber privat. Når dit online lån til båd er blevet godkendt, vil lånet automatisk blive udbetalt direkte til din bankkonto. Så snart pengene står på din bankkonto kan du gøre med dem hvad du vil. Prøv at tage et kig på det store udvalg af brugte både på DBA HER. Måske du finder din drømmebåd, til en langt lavere pris.

Santander bådlån

En af dine muligheder, er blandt andet at få dit nye lån til båd ved Santander. Santander consumer bank er i de seneste år vokset til at være en af Europas største banker. Herhjemme er de i stor grad kendte for at finansiere biler. Stort set alle større bilforhandlere har et samarbejd med Santander. Når du tager dit lån til båd ved Santander, er du garanteret at få en hamrende dygtig samarbejdspartner. Santander kan give dig den allerbedste kundeservice herhjemme.

Læs også: Ny bolig? Så hurtigt kan du låne til indskud og depositum

Når du leder efter et lån til båd, vil vi altid anbefale dig at du ansøger om et lån ved flere låne udbydere. Når du ansøger om lånet kan du hurtigt se hvilken rente, samt øvrige vilkår, den pågældende bank kan tilbyde dig. Det koster dig ikke noget at ansøge om lånet. Hele processen med at ansøge om lån foregår nemt og hurtigt online. Hvis du sidder ude ved bådforhandleren og ansøger om lån, vil der tit være en masse regler og begrænsninger for hvilken type båd du kan finansiere hos dem. Der kan være forskellige krav til hvilket mærke båden har. Nogle gange vil du også opleve forskellige krav omkring bådens alder og måske hvilken størrelsen båden har.

Lån til båd online

Vælger du i stedet at ansøge om dit nye lån til båd, hos en af vores online finansieringsbanker, så slipper du simpelthen for alt dette. Ved vores samarbejdspartnere kan du altid låne til lige præcis det som du vil. Der vil derfor heller ikke være nogle krav til den båd du i sidste ende vælger at købe. En anden meget vigtig ting, som vi skal slå fast, er at de ikke har nogle krav omkring udbetaling når du tager et lån til båd ved vores samarbejdspartnere. Du har derfor mulighed for at låne til hele bådens pris. Og måske endda også lidt ekstra hvis du har behov for det. Sejl- og speedbåde har alle dage været dyre, og det vil derfor være en rigtig god ide for dig at få et lån til båd, så du nem, elegant, og hurtigt kan komme på vandet.

Tips og tricks til at finde båd lån

Helt traditionelt skulle man møde op nede hos sin egen bank for at kunne få et bådlån. Dog har markedet, men især også teknologien udviklet sig virkelig meget, så du i dag har et utal af forskellige muligheder for bådfinansiering, udover de klassiske nede i banken.

Du kan stadig optage dit bådlån direkte nede i banken. Det ser dog vigtigt at sige, at man ikke nødvendigvis vil finde det billigste, eller bedste, lån hos din egen bank.
Hvis du vælger at tage et traditionelt bådlån nede i banken, vil prisen for lånet ofte være forholdsvis billigt. Dels fordi at banken forventer at du stiller sikkerhed for lånet i form af pant i båden, men også fordi du typisk vil skulle lægge en større del af lånet til båden som udbetaling.

Lån til båd uden udbetaling

Hvis du ikke har mulighed for at betale en del af udbetalingen selv, eller vil du blot ikkehave at banken skal kunne gøre krav på din nye båd, så har du selvfølgelig flere andre muligheder for lån at vælge iblandt.

Et forbrugslån lyder for mange som noget farligt noget. De fleste mennesker vil typisk forbinde et forbrugslån med flere mindre kviklån, som man bruger til byture og tøj som man egentlig ikke har råd til. Det er dog ikke nødvendigvis den fulde sandhed, da et forbrugslån egentlig bare betyder, at pengene lånet ikke er låst til at finansiere noget bestemt ( Hvor f.eks. et billån, et bådlån, et boliglån er ment til at dække prisen for en specifik ting).

Derfor kan du sagtens finde et forbrugslån både hos din bank, men også på nettet, som er store nok til at betale for en båd.

Hvilke krav er der for at få et lån til båd?

Det afhænger helt og aldeles af hvilket finansieringsselskab du ansøger om lån hos. Vi har forsøgt at give et generelt overblik over nogle af de faktorer, som bankerne vægter når du ansøger om et lån til båd:
Din alder – de fleste kræver at du minimum er 20 år gammel, for at de vil låne dig penge
Din løn og indkomst – du skal altid kunne dokumentere at du har en indkomst for at låne
Bolig og familieforhold – enkelte banker vil også spørge ind til dine bolig- og familieforhold
Du må aldrig stå i RKI eller Debitorregistret hvis du vil låne penge online.

De endelige krav vil altid varierer fra selskab til selskab. Det er derfor vigtigt at du altid læser betingelserne grundigt i gennem før du ansøger om dit lån til båd. Ved at ansøge hos flere forskellige lån på samme tid, kan du nemmere finde de bedste vilkår. Husk på at det altid er gratis for dig at ansøge om lånet. Det koster dig altså ikke noget før du får dit nye lån udbetalt. Derefter vil der selvfølgelig blive tilskrevet renter til dit lån. Du har altså derfor mulighed for at ansøge om lige nøjagtig så mange forbrugslån som du har lyst til – det er altid gratis at ansøge.

Lån til båd uden problemer online

Det er for rigtig mange danskere en stor drøm at komme til at eje en båd. Og det er ikke kun i blandt folk som bor langs kysten. Det at kunne sejle stille og roligt ud i danske sommerhav er for mange indbegrebet af ro. Det at sidde i havnen og hygge sig med gode venner og familien. Bare det at kunne nyde godt af den rå livskvalitet og fantastiske oplevelser. Problemet er blot, at man for at kunne købe en båd, skal have en stor økonomi. Derfor er det for mange nødvendigt med et bådlån. Det vil vi gerne hjælpe med! Der kan du her låne til en ny båd. Det er både nemt og hurtigt.

Hvis du har du en sejler gemt nede i maven, men du blot mangler de sidste penge for at udleve drømmen. Så kan du overveje at finansiere dit køb af en ny båd. Læs videre her i vores bådfinansieringsoversigt, og kom tættere på drømmen. Her på siden har vi forklaret nærmere omkring hvilke lånemuligheder du har hvis du mangler penge til en ny båd. Vi fortæller nærmere omkring hvad du skal være særligt opmærksom på, og samtidig hvordan du finder det bedste og billigste bådlån. Det har aldrig været aldrig været nemmere at få et lån til en båd. Hvad venter du på verdenshavene ligger åbne for dig.

Her er dine muligheder for at låne til en båd

Før i tiden ville du være nødt til at ringe ned i banken og aftale en tid med din bankrådgiver. Derefter skulle du møde op nede i banken og tale med rådgiveren for at kunne få et bådlån. I dag er der heldigvis kommet langt flere muligheder. Både lånemarkedet samt teknologien bag har udviklet sig rigtig meget. Det betyder at du i dag har masser af muligheder for at finansiere din båd. Du kan selvfølgelig stadig optage dit bådlån i din egen bank. Typisk vil det være i form at et større forbrugslån, eller som et realkreditlån hvis du har friværdi i din bolig. Det skal dog bemærkes at du ikke altid nødvendigvis vil finde det billigste lån hos din egen bank. Der kan være forskellige årsager til at en af de mange andre lånemuligheder er en langt bedre, og billigere, løsning for dig. I dag har du nemlig mulighed for at få et tån til ny båd på dine egne præmisser.

Hvis du valgte et traditionelt bådlån i egen bank, vil din pris for lånet tit være forholdvis billig. Grunden til dette er at banken altid vil kræve at du stiller sikkerhed for lånet i form af pant i den båd du ender med at købe.Samtidig vil banken typisk kræve at du lægger en stor del af bådens værdi, i udbetaling selv. Det vil altså kræve at du har pengene til udbetaling på båden selv. Hvis du ikke har mulighed for at kunne betale hele udbetalingen selv, eller ønsker du bare ikke at din bank skal pant i din båd, så har du heldigvis flere andre muligheder som du kan vælge imellem.

LÆS OGSÅ: Lån til tandlæge – det betaler sig

Lån til båd med masser af muligheder

En af de muligheder vil være et online forbrugslån. Når man tager et forbrugslån online, betyder det oftest at lånet ikke er øremærket til at finansiere noget bestemt. (Hvilket et billån, boliglån eller et banklån til en motorcykel vil være). Det betyder derfor at du kan finde forskellige forbrugslån i både klassiske banker, men også på internettet, som kan bruges til at betale for en båd. Her hos os har vi blandt andet Bank Norwegian, hvor du kan låne helt op til 400.000 kroner. Det hele foregår online, lige fra ansøgningen og til udbetaling af dit nye lån.

Når du låner penge online, vil det altid være et uden sikkerhed. Altså sikkerhed for banken, forstået på den måde at de ikke vil have pant i det du køber for pengene. De låner dig altså pengene “på dit glatte ansigt” og har derfor kun mulighed for at få deres penge tilbage, ved dine månedlige betalinger. De kan altså ikke tage din båd, eller bil, eller hvad du nu køber for lånet, hvis du kommer i en situation hvor du ikke kan betale dine ydelser. Det betyder også at lånet typisk vil være en smule dyrere end et helt almindeligt banklån. De vil selvfølgelig forsøge at dække deres udlæg bedste muligt ind, og en af måderne de gør det på, er ved at tage en lidt højere rente. Du får dog samtidig en større frihed, da dit lån i princippet kan bruges på lige det du vil. Om du låner til båd med eller uden sikkerhed er op til dig.

Find et billigt lån til båd

Lån til en ny båd lige så billigt som du vil. Du har masser af muligheder, så det er bare med at finde det billigste. Langt de fleste mennesker som vil låne penge, går selvfølgelig op i at de får det billigst mulige lån. Og at det samtidig er et lån med fornuftige vilkår. Der findes i dag masser af forskellige muligheder for at låne penge. Kort fortalt så gælder det for dig, om at du skal finde frem til det lån som er bedst, og billigst, til dine behov. Derfor bør du altid tage dig god tid til at undersøge markedet, og indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Da der er så mange forskellige muligheder, vil der også være en meget stor forskel på hvilke vilkår, og rente, som du vil blive tilbudt. Det er derfor en rigtig god ide at du vælger at indhente lånetilbud fra både banker, online forbrugslån på nettet. Samtidig kan det aldrig skade at få et låntilbud direkte fra bådforhandlere,. som du tænker at handle båden hos.

Sådan finder du det bedste bådlån

Start med at indhente tilbud fra de steder du tænker kan give dig de bedste vilkær på dit lån til båd. Herefter skal du tage dig tid til at sammenligne alle lånetilbuddene. Den bedste måde at sammenligne priser på et lån, vil ofte være at kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Det er kort fortalt de samlede årlige omkostninger forbundet med at oprette lånet, løbende renter og andre gebyrer. Det er lovpligtigt for alle for forhandlere og låneudbyder at oplyse om ÅOP på lånetilbud. Du vil derfor altid have muligheden for at finde frem til det pågældende låns ÅOP. Husk på at for at kunne sammenligne lånetilbuddene bedst muligt, skal de alle være på samme beløb + løbetid, da de ellers ikke vil være muligt at sammenligne præcist. Har du 2 lån med samme løbetid og lånebeløb, vil lånet med den lavest ÅOP være det billigste.

Du skal dog huske på at ÅOP vil være højere på et lån uden sikkerhed. Da banken ikke har sikkerhed for lånet, i form af pant, vil de typisk være nødt til at tage en højere rente. Der skal du vurdere om du vil betale lidt ekstra for lånet, og ikke stille sikkerhed, eller stille sikkerhed for lånet og få en lavere rente. Det er en vurdering som er op til dig.