Spargo Finans

spargo-finans-forbrugslån
Fordele

Du kan låne op til 150.000 kr.
Mulighed for at få en løbetid på op til 10 år.
Attraktiv rente fra kun 9,90 %.
Du kan altid betale dit lån ud, uden ekstra gebyrer

Ulemper

Du kan ikke låne mindre end 10.000 kr.

KRAV

Alder: Minimum 20 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om Spargo Finans

Lån penge ved Spargo Finans

Spargo Finans er en dansk lånevirksomhed, hvor du har mulighed for at låne fra 10000 og op til 150.000 kroner. De er udelukkende en online virksomhed, så de har ikke nogle fysiske banker, hvilket er med til at holde priserne nede. Det betyder at de har mulighed for at tilbyde lån online til attraktive renter.
Uanset hvad du vil låne penge til, så har du mulighed for det ved Spargo finans. Låneprocessen foregår nemt og hurtigt online. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen på deres hjemmeside, og derefter vil din ansøgning automatisk blive vurderet. Hvis din ansøgning bliver godkendt, så skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter lånet automatisk udbetales.

Det bliver derfor ikke meget nemmere at ansøge om lån online, end hos Spargo Finans.

Hvad er Spargo Finans?

Spargo Finans er en forholdvis ny aktør herhjemme. De indtrådte på lånemarkedet i Danmark tilbage i 2017, så de er forholdvis nye. Dog skal du ikke være nervøs for at låne penge hos Spargo Finans, da de er en del af Leasy koncernen. Med Leasy koncernen bag sig, har de mulighed for at låne penge ud, så du kan udleve dine små, og store drømme.

Spargo Finans har det som et erklæret mål at tilbyde et gennemsigtigt produkt, som er til at forstå for dig som forbruger. Ved at have en transparent tilgang til det at låne penge ud online, forsøger de at gøre markedet mere overskueligt for nye potentielle låntagere. Det betyder blandt andet, at der ved Spargo Finans ikke vil være nogle skjulte gebyrer, forbundet med at optage et nyt forbrugslån.

Derudover tilbyder Spargo Finans store lån til en lav rente, hvilket gør dem særdeles konkurrencedygtige på det danske lånemarked. Du ansøger helt uforpligtende hos Spargo, da din låneaftale først træder i kraft, når du accepterer lånetilbuddet.

Hvem ejer Spargo Finans?

Spargo Finans er ejet af 3C Retail, som mange nok vil kende som firmaet bag Leasy koncernen. Dermed er det en af danmarks største, og mest anerkendte, finansieringsvirksomheder der står bag det nye lån i danmark, Spargo Finans. Leasy har siden starten, hvor det primært handlede om udlejning af hårde hvidevarer, stået bag en del forskelligt forbrugslån og minilån virksomheder. Det har betyder at danskere, har kunnet drage nytte af de fordelagtige forbrugslån. Udover det seneste skud på stamme, Spargo Finans, så ejer Leasy blandt andet også Modus Finans samt Føniks privatlån. Alle er virksomheder der tilbyder større, eller mindre, forbrugslån til en fornuftig rente.

LÆS OGSÅ: Modus Finans – lån op til 50.000 kroner

Udover de førnævnte lånevirksomheder, og Spargo Finans, så ejer Leasy A/S og 3C Koncernen også lånefirmaet D:E:R. Dem kender du nok fra deres ikoniske TV reklamer, men nu til dags gør de sig mest i online forbrugslån her i Danmark. Du er derfor garanteret at komme i hænderne på dygtige og erfarne folk, når du låner hos Spargo Finans.

Du kan låne op til 150.000 kr hos Spargo Finans – uden sikkerhed

Ved Spargo Finans har du mulighed for at låne helt end til 10.000 kr. Det maksimale lån som de tilbyder, er på 150.000 kr. og du kan selvfølgelig også låne alt der i mellem. Herhjemme har lånemarkedet længe været domineret at låneudbydere som tilbyder små lån, og så nogle enkelte der tilbød lån på større beløb. Det er derfor de færreste steder hvor du har mulighed for at låne op til 150.000 kroner. Det er derfor oplagt at låne hos Spargo, hvis du skal låne til at renovere køkkenet, en ny bil eller måske et lån til at betale for jordomrejsen.

På trods af at Spargo Finans har mulighed for at tilbyde forholdsvist store forbrugslån, så skal du ikke stille sikkerhed eller garanti når du lånet. Normalt når man låner større beløb i banken, så forventer de at du stiller noget i pant, eller sikkerhed, for lånet. Og så er det ofte ligegyldigt størrelsen på dit lån. Du har derfor mulighed for at låne et større beløb, til det du går og drømmer om. Helt uden at stille sikkerhed.

Mulighed for lang løbetid hos Spargo Finans

Da lånene som Spargo Finans tilbyder er forholdvis store, har du mulighed for at få en lang løbetid på dit lån. Det giver dig mulighed for at afvikle dit lån over en længere periode end normalt. Du har mulighed for at vælge en løbetid på lånet, som strækker sig ned til 1 år og så hele vejen op til den maksimale løbe, som er 10 år. Det giver dig rigeligt med tid til at betale dit lån tilbage.

LÆS OGSÅ: Lån op til 50.000 kroner hos LEASY

En lille ekstra fordel som du får når du låner hos Spargo Finans, er at det ikke koster dig noget at betale lånet ud. Du kan derfor altid indfri dit lån, uden ekstra gebyrer, hvis du skule få mulighed for det. Så skulle du stå i en situation hvor du har fået flere penge mellem hænderne, vil du nemt kunne betale lånet ud. Det kan måske hjælpe dig med at blive gældfri – helt uden ekstra gebyrer.

Hvor hurtig godkendelse og udbetaling kan jeg få hos Spargo Finans

Hos Spargo Finans kan du nemt og hurtigt ansøge om lån med dit NemID. Alt du skal gøre, e blot at udfylde låneformularen på deres hjemmeside. Derefter vil de automatisk foretage en kreditvurdering af dig, på baggrund af de oplysninger de har fået. Hvis du sender din låneansøgning mellem 8-22 på hverdage, så får du altid svar på låneansøgningen inden for en time. Hvis du ansøger uden for det tidsrum – eller lige på til kl. 22, så er du nødt til at vente til dagen efte, med at få svar på din låneansøgning. Hvis du bliver godkendt til dit nye lån, så får du automatisk pengene overført til din bankkonto. Det sker enten samme dag, alt efter hvornår på dagen de godkender dit lån, eller aller senest dagen efter.

Når dit nye lån er godkendt, sender Spargo Finans dig automatisk en låneaftale til din mail. Den skal du blot underskrive, hvis du ønsker at acceptere deres lånetilbud. Her vil vi altid anbefaler dig at du læser alle lånevilkår grundigt igennem. Det er for at sikre dig, at du ikke støder på nogle uvelkomne overraskelser, i forbindelse med dit nye lån.

Spargo Finans driver som sagt en transparent lånevirksomhed, så de vil altid fremlægge alle deres lånevilkår, samt alle gebyrer og omkostninger i forbindelse med låneaftalen. Du risikerer derfor ikkeat blive pålagt nogle ekstra omkostninger udover dem, du får oplyst i låneaftalen.

LÆS MERE: 3C – virksomheden bag Spargo

Selve låneaftalen underskrive du nemt med dit NemID, hvorefter pengene kort tid efter bliver overført til din bankkonte. Hvis du i stedet skulle foretrække en fysisk kontrakt på lånet, så sender Spargo Finans naturligvis gerne en papirversion med post. Du skal så bare være klar over at hele låneprocessen bliver noget længere.

Spargo Finans – et godt lån til lige det du ønsker

Med et lån fra Spargo Finans, er det 100% dig som bestemmer. Du har mulighed for at låne helt op til 150.000 kroner. Og du kan selvfølgelig låne penge til lige det du vil. Så længe du betaler lånet tilbage til den aftalte tid, så blander Spargo sig ikke i hvad du gør med pengene. Og du har altid mulighed for at indfri dit lån før tid – helt uden ekstra gebyrer.

Kontakt oplysninger:

✆ +45 99 99 95 55

spargofinans@spargofinans.dk

🏢 Spargo Finans Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C