SparXpres

Sparxpress forbrugslån
Fordele

Mulighed for at låne op til 50.000 kr uden at stille sikkerhed
Fleksibel tilbagebetaling

Ulemper

Maksimal løbetid er 60 måneder
Forholdvis høj rente

KRAV

Alder: Minimum 18 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om SparXpres

Forbrugslån ved SparXpres

SparXpress er et dansk online forbrugslån, som bliver udbudt af Spar Nord. Spar Nord er en af danmarks større banker, med over 70 fysiske filialer rundt omkring i landet. De tilbyder online forbrugslån på 5-50.000 kroner, i gennem SparXpres. Derfor er Spar Expre et lidt atypisk online forbrugslån, da det er ejet af en fysisk bank. Langt de fleste online forbrugslån er ejet af finansieringsselskaber, eller er selvstændige virksomheder.

Så for at få en ide om hvad Spar Expres er, vil det være oplagt at starte hos Spar Nord. De har siden 1991 tilbudt lån til danskere, og kan dermed med rette kalde sig specialister indenfor forbrugslån. Det er med til at garantere at du får en god rådgivning, samt en ansvarlig udlånspolitik når du låner penge hos SparXpres.

LÆS OGSÅ: 4 gode råd til en bedre økonomi

Du kan låne alt fra 5.000 kroner og så op til 50.000 kroner online, hos SparXpres. Du ansøger nemt om lånet i gennem SparXpres’ hjemmeside. Det er simpelt og hurtigt at ansøge om lån online.

Hvad tilbyder SparXpres?

SparXpress tilbyder lån til dig som står og mangler penge. Det kan være til en ferie, eller til at udleve en drøm. Måske er det til forbrug, da du har nogle uventede regninger. Uanset hvad du låner penge til, så kan SparXpress hjælpe dig.

SparXpress er som sagt ejet af Spar Nord, så de har et stærkt bagland, som sikrer at de konstant er på forkant med markedet. Det giver SparXpres mulighed for at give deres kunder en fantastisk service, samt hjælpe dem med at låne penge hurtigt og nemt online.

LÆS OGSÅ: Så hurtigt kan du få et lån uden sikkerhed

SparXpres spørger ikke hvad pengene du låner skal bruges tid. De sørger blot for at behandle din låneansøgning hurtigt, så du kan komme videre på kort tid. Alle ansøgninger behandles online, og du får automatisk svar på din låneansøgning.

Hvilke krav er der for at låne penge hos SparXpres?

Når du låner penge, så er der selvfølgelig nogle krav som skal opfyldes. Som en af de få danske låneudbydere, så tilbyder SparXpres forbrugslån til 18 årige. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Er du det, så kan du ikke låne penge online. Du bliver tilbudt et lån ud fra den endelige kreditvurdering som automatisk bliver lavet, når du har indsendt din låneansøgning. Send din ansøgning af sted med det samme, og få svar hurtigt. Dine penge udbetales så snart du har godkendt dit nye lån med dit NemID.

Lån hos SparXpres uden at stille sikkerhed

Alle lån hos SparXpres, er lån uden sikkerhed. Med sikkerhed menes der at banken ikke får sikkerhed, eller pant, i noget af det du ejer. De har groft sagt ingen sikkerhed for at få lånet tilbage, medmindre du selvfølgelig betaler dine ydelser. Du vælger selv hvor lang løbetid du vil have på dit lån. Du kan vælge fra 12 og så op til 60 måneder. Det er med til at gøre det fleksibelt for dig, så du kan vælge en ydelse på lånet, som du kan betale hver måned.

LÆS OGSÅ: Føniks privatlån – Danmarks nye lån

Du får derfor masser af fleksibilitet, samt frihed når du låner hos SparXpres. Samtidig er du garanteret sikre forhold, da du ansøger ved hjælp af NemID, og da SparXpres er ejet af en stor bank som Spar Nord.

Hvilke betingelser er der når man låner hos SparXpres?

Du kan se de gængse betingelser, før du ansøger om dit lån. Hvis du vil vide hvilke præcise vilkår du kan tilbyde, så er du nødt til at ansøge om et lån først. Derefter modtager du et konkret lånetilbud, hvis din ansøgning kan godkendes.

SparExpres har nogle konkrete krav, som altid skal overholdes for at låne penge hos dem:

Du skal være fyldt 18 år .
Du skal have en årlig indkomst på mindst 125.000 kroner.
Du må selvfølgelig ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Hvis du opfylder disse betingelser, så er du godt på vej, til et nyt lån hos SparXpres

Hvor meget kan jeg låne hos SparXpres?

Med et lån hos SparXpres kan du som minimum låne 5000 kroner. Det er det mindste lån som de tilbyder. Du kan maksimalt låne 50.000 kroner. Uanset hvor meget du skal lån, så ansøger du nemt om et lån online. Før du sender din ansøgning skal du vælge løbetid for dit lån. Du kan vælge i mellem 12 – 60 måneders løbetid på dit lån.
Du kan derfor vælge et lån på 25.000 kroner, og betale dem tilbage over 48 måneder.

LÆS OGSÅ: Hvor kan man låne penge?

Når du er i gang med din låneansøgning, vil du møde et felt som spørger efter dit låneformål. Du kan vælge at udfylde hvad du skal låne penge til, men du kan også bare vælge “andet”. Dermed behøver SparXpres ikke at vide hvad du låner penge til, og de kommer ikke til at spørge mere ind til det.

Når du låner penge hos SparXpres, så blander de sig selvfølgelig ikke i hvad du låner penge til. De vurderer din økonomi, og ud fra den får du så svar på om du kan låne penge hos dem.

Få hurtigt svar på låneansøgning hos SparXpres

Alle ansøgninger for lån hos SparXpres forsøger de at svare hurtigst muligt. Dog afhænger det selvfølgelig af tidspunktet på døgnet de modtager den, hvornår du får et svar retur. De forsøger så vidt muligt at besvare alle låneansøgninger samme dag som de modtager dem. Dog kan der være situationer hvor du først får svaret dagen efter.
Hvis du ansøger om lån i en hverdag mellem klokken 10 og 16, så bør du få svar på email samme dag. Vær opmærksom på at hvis du ansøger om lån søndage, helligdage eller uden for SparXpres’ åbningstid, så kan der gå op til 2 dage før du svar.

Når du får svar på dit lånetilbud, skal du selvfølgelig læse det grundigt igennem. Hvis du kan acceptere vilkårene, skal du blot underskrive lånet med NemID for at få det udbetalt. Så snart du har godkendt dit lån, vil pengene blive udbetalt til din konto hurtigst muligt.

Ansøg om lån hos SparXpres uforpligtende og gratis

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan acceptere de vilkår du bliver tilbudt, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt. Det er altid uforpligtende at ansøge om lån hos SparXpres. Din låneaftale er først bindende så snart SparXpres modtager den underskrevne låneaftale. Hvis du ikke vælger at underskrive lånetilbudet, så er det selvfølgelig ganske gratis. Du vil aldrig blive opkrævet et gebyr for at ansøge om lån hos SparXpres.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du det bedste forbrugslån på nettet

Hvis du vælger at gøre brug af dit lånetilbud, og accepterer vilkårene, så udbetales pengene direkte til din Nemkonto. Alle danskere skal have en Nemkonto, og det er typisk de samme konto som din løn går ind på. Udbetalingen af lån foregår helt automatisk, og du skal ikke gøre andet end at godkende låneaftalen for at få lånet udbetalt.

Tilmeld dit lån til betalingsservice og undgå rykkere

Når dit lån fra SparXpres bliver udbetalt, så vil vi anbefale at du tilmelder tilbagebetalingen til betalingsservice. Så risikerer du ikke at der smutter en regning, eller flere. På den måde er du sikker på at ydelsen på dit lån bliver betalt hver måned.

Rykkere er ærgelige at modtage, og kan virkelig sætte en dæmper på humøret. Samtidig sender det et rigtig dårligt signal til SparExpres hvis de flere gange skal rykke for deres betaling. Derfor er det en rigtig god ide at tilmelde regningen til betalingsservice.

Du kan nemt og hurtigt tilmelde din regning til betalingsservice. Du kan enten gøre det i din netbank, eller ved at gå ind på SparXpres’ hjemmeside. Der har de en funktion som hedder “Tilmeld betalingsservice”. Ved at trykke på den, får du mulighed for at tilmelde din månedlige ydelse til betalingsservice, nemt og hurtigt. Du bliver sendt videre ind på en side, hvor du bliver bedt om at abgive dit cpr. nummer, samt bankoplysninger: registreringsnummer og kontonummer.

Du skal også skrive dit kundenummer og PBS-nummeret. Dem kan du se på den første opkrævning, eller i dit lånetilbud fra SparXpres. Til sidst skal du blot læse de reglerne for debitorer hos Betalingsservice og acceptere dem. Og så trykker du blot “Tilmeld” og så er dit lån tilmeldt.

Lån penge online ved SparXpres

Ansøger du om lån hos SparXpres, så får du svar inden der er gået 24 timer. Dog ikke hvis du ansøger om lån på en helligdag, eller søndag. Når du har fået dit lån godkendt, skal du bare underskrive det med NemId. Derefter vil SparXpres med det samme overføre pengene du skal låne, direkte til din NemKonto. Det gør at du kan låne fra 5.000 og op 50.000 kroner nemt, hurtigt og problemfrit.

Der er et utal af gode grunde til at optage et nyt lån. Du vil måske gerne købe en kolonihave, hvor du kan nyde weekender og ferier. Eller også kan det være, at årets ferie skal blive til noget helt vildt og ekstraordinært. Uanset hvad formålet med dit lån er, vil SparExpress ikke stile dig alverdens underlige spørgsmål. Det er altid helt op til dig selv, hvad du vil bruge dit lån, og dine penge, til. SparXpres vil kun hjælpe dig med at kunne få de finansielle midler, som skal til for at udleve dine drømme.

Så snart dit lån er blevet godkendt af SparXpres, så vil du få et lånetilbud. I lånetilbuddet kan du se den endelige rente, som du kan tilbydes. Samtidig vil SparXpres oplyse dig om lånets ÅOP og eventuelle gebyrer. Det giver dig et godt overbliv over dit låns vilkår.

Har ud brug for hjælp, enten før eller efter du har lånt penge, så står SparXpres gerne til rådighed. De rådgiver gerne og svarer på dine spørgsmål i forhold til lån. Rigtig mange spørgsmål i forhold til lånet, kan du selv finde frem til ved at søge rundt på deres hjemmeside. Men kan du ikke finde svaret, så kan du altid kontakte deres serviceafdeling på telefon eller mail.

Få en økonomisikring når du låner hos SparXpress

Hvis du gerne vil være på den helt sikre side, når du låner penge, så kan en økonomosikring ved SparXpres være en god ide. Hvis du ikke vil gå og være nervøs for om du mister dit job, eller på anden måde mister din indkomst, så kan SparXpres økonomisikring være en god ting.

Det er i korte træk en forsikring, som vil gå ind og betale din månedlige ydelse, hvis du skulle være ude af stand til det. Det kan være med til at give dig ro, og komme ovenpå igen, samtidig med at du slipper for at spekulere på at betale SparXpres tilbage.

Der er selvfølgelig nogle krav i forbindelse med at tegne forsikringen. Først og fremmest kræver det selvfølgelig at du har et lån hos SparXpres. Derudover er det et krav at du er i mellem 18 og 65 år gammel, samt at du er bosiddende i Danmark.

Derudover skal du arbejde i minimum 16 timer om ugen, og ikke være ansat som fleksjobber eller lignende. Det skal samtidig være en fast stilling. Vikarjobs er dermed ikke nok. Kravene kan løbende ændres, så husk at tjekke de endelige krav før du bestiller økonomisikringen. Hvis du allerede nu har kendskab til sygdom, har en større personskade eller ved at du er på vej i arbejdsløshed, så dækker din forsikring selvfølgelig ikke. Den dækker for hændelser som kan ske efter du har tegnet den.

LÆS OGSÅ: Lån op til 400.000 med Bank Norwegian

Hvis du vælger en forsikring til dit nye lån hos SparXpres, så er det vigtigt at du er opmærksom på at det ikke er gratis. Der kommer selvfølgelig en månedlig pris på forsikringen. Den kan variere alt efter hvor meget du låner, og dine øvrige forhold.

Læs mere omkring økonomisikring på Sparxpress’ hjemmeside under fanen “Tryg sikring til dit lån”.

Lån fra 5.000 kr. til 50.000 kr. online hos SparXpres

Står du i en sitution, hvor du mangler penge på kontoen, så kan et lån hos SparXpres være løsningen. Du kan her låne fra 5.000 og op til 50.000 uden sikkerhed. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån med dit NemID. Din låneansøgning behandles hurtigst muligt.

Ligegyldigt hvad du ønsker at låne til, så kan SparXpres hjælpe dig. De blander sig ikke i hvad du låner til. De vurderer din økonomi ud fra din låneansøgning, og derefter giver de dig svar på om de vil låne dig penge.
Alle lån udbetales direkte til din nemkonto, så du skal ikke gøre andet end at godkende dit nye lån. Når dit lån er udbetalt, så kan du nemt og simpelt betale det tilbage over betalingsservice. SparXpres er ejet af Spar Nord, så du er sikret en ordentlig behandling, og lån under sikre forhold.

Sparexpres kontakt oplysninger

Du kan komme i kontakt med Sparxpres på flere forskellige måder. Deres kundeservice er åben alle hverdage, mandag til fredag fra klokken 10 .00 og indtil klokken 16.00. Du kan kontakte SparXpres på deres kundetelefon, som er tlf. 9616 1300.

Du har også mulighed for at kontakte Sparxpres på email. Deres kontaktmail er: sparxpres@sparnord.dk

Kontakt oplysninger:

✆ +45 96 16 13 00

✉ sparxpres@sparnord.dk

🏢 SparXpres Adelgade 8, 7800 skive