Bank Norwegian

banknorwegian lån
Fordele

Låneomkostningerne er små
Mulighed for at ansøge 2 personer for samme lån
Du kan låne op helt til 400.000 kr.
Maksimal løbetid på 15 år
Lånet udbetales samme dag som du ansøger

Ulemper

Ingen individuel rådgivning
Ofte sværere at blive godkendt end ved mindre lån

KRAV

Alder: Minimum 23 år gammel
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Om Bank Norwegian

Hvor meget kan man låne hos Bank Norwegian?

Bank norwegian tilbyder forbrugslån helt op til 400.000,- kroner. Du kan låne til lige det du vil. Mange vælger også at bruge lånet som et samlelån. Har du flere mindre lån, hos forskellige låneudbydere, kan du tage ét større lån hos Bank norwegian og bruge det til at betale de andre lån ud.

Det betyder at du kun skal betale renter ét sted. Og samtidig får du kun en månedlig ydelse. Det gøre din økonomiske situation mere overskuelig. Det gør at du får du et bedre overblik over dit lån og typisk også et større rådighedsbeløb hver eneste måned. Samtidig kan du nøjes med at afbetale lån én gang i måneden.

Dine mulighederne for størrelsen af et nyt forbrugslån ved Bank norwegian spænder bredt: Du har mulighed for at låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr. Vi kan samtidig frotælle, at der hos Bank norwegian er et oprettelsesgebyr på 950,- samt et månedsgebyr på 19,- ved forbrugslån.

Hvilke krav stiller Bank Norwegian?

Bank Norwegian stiller selvfølgelig potentielle kunder visse krav, som altid skal opfyldes, før du kan godkendes til et nyt lån. Det betyder blandt andet, at du som kunde skal være fyldt 23 år og samtidig være bosat i danmark. Det vil sige at du skal have en dansk folkeregister adresse.

Samtidig forlanger de hos Bank Norwegian også, at du har fast indkomst. Du kan blandt andet vise, at du har fast indkomst ved at vedhæfte dine seneste lønsedler.

Det sidste krav fra Bank Norwegian er, naturligvis, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Er du det vil du ikke kunne låne penge hos Bank Norwegian.

Bank norwegian danmark

Bank norwegian startede i danmark med at tilbyde forbrugslån online. Firmaet blev grundlagt i 2007 og har siden vokset sig til at være en af de største låneudbydere på nettet. Bank norwegian er et datterselskab til Norwegian Finans Holding AB, som er en del af den store Norwegian koncern.
En af de store fordele ved et lån hos Bank Norwegian, er at hele forløbet foregår online.

Der er altså ingen dyre fysiske banker, eller bankrådgivere der skal have løn. Det er med til at sikre at omkostningerne holdes nede. Det betyder samtidig at de kan tilbyde forbrugslån til lavere rente end mange af konkurrenterne.

Samtidig betyder det også at du ikke kan få individuel rådgivning. Dog er det de færreste online låneudbydere som tilbyder dette.

Bank norwegian kontakt

Når du skal i kontakt med Bank norwegian er der flere måder det kan gøres på. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside. Er det ikke muligt for dig, kan du altid forsøge at ringe til dem på deres hovednummer. Har du et lån hos Bank Norwegian i forvejen, kan du også finde kontaktoplysninger under “min side”. Vi anbefaler altid at man kontakter sin låneudbyder hvis man har spørgsmål, eller er i tvivl om noget. Så undlad endelig ikke at kontakte Bank norwegian hvis du er i tvivl.

Hvor lang løbetid kan jeg få hos Bank Norwegian?

Låner du penge hos Bank Norwegian kan du få op til 15 års løbetid. Du har altså hele 15 år til at betale pengene fra lånet tilbage. Tilbagebetalingen fungerer ved at du betaler en fast månedlig ydelse i hele løbetiden.

Beløbet som du låner bestemmer du selv, og det betyder samtidig, at det er op til dig om du vil betale hele lånet tilbage på få måneder eller over femten år. Ved at tage et lån hos Bak norwegian får du en fast, og individuel rente, som altid bliver beregnet på baggrund af din specifikke økonomiske situation. Renter på lånet bliver tilskrivet hver måned.

Du skal dog huske at være mest opmærksom på de årlige omkostninger i procent, eller det som kaldes ÅOP. Din ÅOP udgør nemlig dine samlede omkostninger for hele lånet. Er din ÅOP lav, vil lånet også være billigt.

Samtidig er det også altid en god idé at vurdere hvor længe, du skal bruge for at kunne afbetale dit lån. Har du ikke brug for 15 år til at tilbagebetale lånet, burde du tage en kortere løbetid end 15 år.
Som oftest vil det være fordelagtigt for dig at lægge en plan over hvor meget, du har råd til at tilbagebetale hver måned. Jo kortere dit låns løbetid er, jo færre gange renter vil der blive lagt til lånet. Det betyder selvfølgelig, at du sparer mange penge i renter, hvis du vælger en løbetid, som passer bedre til din økonomi.

Hvornår bliver mit Bank norwegian lån udbetalt?

Umiddelbart lige efter din ansøgning om et nyt lån er afsendt, vil du få svar på den. Der går derfor ikke lang tid, fra ansøgning og til du kan underskrive låneaftalen. Du vil altid kune underskrive din låneaftale gennem NemID, og hele ansøgningsprocessen kan ordnes ved at bruge din smartphone.

Pengene fra dit nye lån udbetales allerede samme dag, som du underskriver låneaftalen. Det er derfor både en nem og hurtig løsning at låne hos Bank norwegian.

Norwegian bank nemid

En af de helt store fordele ved et forbrugslån hos Bank Norwegian, er brugen af Nemid. Når du har ansøgt om dit nye forbrugslån, kan du godkende det med nemid. Det betyder i korte træk at du ikke skal underskrive nogle fysiske dokumenter. Så snart dit nye lån er blevet godkendt, sender Bank Norwegian dig information om hvordan du godkender dit lån med nemid. Du logger blot på og godkender lånet, og så bliver det automatisk udbetalt til din nemkonto.

Et lån uden sikkerhed til Bank norwegian

I forhold til de klassiske banker, så har Bank Norwegian ikke behov for at vide, hvad du skal låne penge til. Det er kun hvis du ansøger om et samlelån at du skal oplyse hvilke lån, du ønsker at få samlet. Derudover bestemmer du helt og aldeles selv, hvad du ønsker at bruge dit nye lån til.
Samtidig behøver du ikke at stille nogen form for sikkerhed, som typsik ville være i form af pant iet hus eller en bil, når du ansøger om at låne. Bank Norwegian gør det derfor langt mere trygt at låne penge. Du undgår samtidig ubehagelige samtaler med bankrådgivere, hvor du skal redegøre for, hvad du ønsker at låne penge til. Du kan derfor kort sagt, nemt og hurtigt låne til lige det, du ønsker.

Hos Bank Norwegian tilbyder de renter helt ned til 8,99%. Samtlige ansøgninger vil blive vurderet individuelt. Jo bedre din kreditværdighed er, den bestemmes blandt andet af din indtægt, jo bedre renter kan du i sidste ende også få til dit lån.

Medansøger giver dig bedre kreditværdighed

Er du nervøs for om din egen kreditværdighed ikke er helt god nok, så kan du vælge at ansøge om et lån sammen med en medansøger. Ofte når I er to om at ansøge om lån sammen, vil jeres samlede kreditvurdering højst sandsynligt være langte bedre, end hvis i blot var én.

Dette skyldes blandt andet, at lånebankens sikkerhed forbedrer sig, da i så vil være to om at skulle betale lånet tilbage. Skulle en af jer være uheldig og opleve at blive arbejdsløs eller lignende ting som gør, at den ene af jer ikke længere vil have lige så mange penge til afbetaling på lånet, vil den anden part blot kunne overtage.

Kontakt oplysninger:

✆ +47 67 59 30 00

✉ post@norwegian.no

🏢 Philip Heymans Alle 7, 2900 Hellerup