Santander Consumer Bank

santander forbrugslån
Fordele

Mulighed for at låne penge som 18 årig
Renter fra kun 9,95 %
Mulighed for at få et Santander kreditkort
Du kan låne op til 350.000 kr.
Forholdsvis lav ÅOP
Du kan få en løbetid på op til 15 år

Ulemper

Der er etableringsgebyr på lånet på 1.500 kr.
Typisk udbetalingstid er 3 dage

KRAV

Alder: Minimum 18 år
Bopæl: Skal have dansk folkeregisteradresse
Beskæftigelse: Skal have fast indkomst (og kunne dokumentere den)
RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Øvrige: Du må ikke være i restance ved Santander
Ingen lånemuligheder hvis du her udlæg i dit hus eller bil

Om Santander Consumer Bank

Om Santander Consumer bank lån

Santander Consumer Bank er en af europas allerstørste banker, som har mange års erfaring med at tilbyde lån til privatpersoner. Derfor kan de hos Santander tilbyde dig lån på rigtig gode vilkår.
Samtidig kan du hos Santander, i modsætning til mange andre udbydere af forbrugslån, også få lånerådgivning før, under og efter du låner penge hos dem. Santander Consumer Bank Danmark er den danske afdeling af det spanske firma, Banco Santander som blev grundlagt i spanien helt tilbage i år 1857.

Hos Santander tilbyder de privatlån, kreditkort og også opsparingsprodukter til privat personer. Derudover har de i mange år været kendte herhjemme for deres billån, samt finansiering af både og campingvogne.
Santander står bag dig, når det rigtig gælder. Du har måske fået tilbudt drømmejobbet og har akut fået brug for at købe en bil. Eller også har du bare fundet den helt perfekte rejse. Det kan også være at du har fundet det perfekte, drømmesommerhus og lige har behov for en lille hjælpende hånd for at kunne finansiere det.

Ligegyldigt hvad du vil låne penge til, så blander Santander sig ikke. De skal blot vide lidt om din private økonomi, men ellers kan du bruge pengene du låner, som du vil. Det er for at give en smule sikkerhed til både dig selv, men også Santander Consumer Bank.

Lån penge nemt hos Santander

For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har de hos Santander flere forskellige lånemuligheder. De kan hver især være perfekt, selvfølgelig alt efter hvad du går og har behov for at låne til. Det sikrer dig at du får den bedste pris set i forhold til din kreditvurdering.

Santander har i mange år haft en føreplads når det kommer til billån samt forbrugsfinansieringer. Derudover er de også specialister i kreditkort, privatlån, samt opsparingsprodukter.
Hos Santander har de stor fokus på at give god service, samt sikkerhed når du har brug for at låne penge. Derfor yder de altid en super professionel behandling, så du er tryg og sikker i deres hænder.

Med deres mange års erfaring som bank, har Santander Consumer Bank lært hvad deres kunder vægter højst. Du er derfor altid sikret at Santander vil forsøge at være behjælpelige bedst muligt når du har brug for det.
Når du tager et lån hos Santander Consumer Bank foregår hele låneprocessen automatisk online. Alt hvad du skal bruge, er dit NemID. Du udfylder blot din låneansøgning online, hvorefter du bliver kreditvurderet. Du får automatisk besked om du kan blive godkendt til et lån. Derefter skal du blot godkende lånet med dit nemid, og så kan lånet blive udbetalt til din bankkonto. Ved at ansøge om lån hos Santander, er det selvfølgelig fuldstændig uforpligtende. Det koster dig altså ingenting at ansøge om lån.

At ansøge om lån ved Santander er altid gratis

Det betyder kort fortalt, at du altså ikke er tvunget til at tage lånet, hvis du får det tilbudt hos Santander. Det kan jo være, at du af en eller anden grund, ikke vil acceptere de vilkår som er nævnt i dit personlige lånetilbuddet. Hvis det er tilfældet, så kan du altid takke nej til lånet. Og uden at det koster dig noget som helst.

Skulle du have spørgsmål til en del af låneprocessen eller noget andet, så sidder der altid hjælpsomme medarbejdere klar til at hjælpe dig hos Santander. De har et call-center i Hvidovre, hvor du kan komme i kontakt med en dansk medarbejder. Du er altid mere end velkommen til at kontakte Santander hvis du skulle have spørgsmål.

Hvis du vil kontakte deres kundeservice, så kan du fange dem på hverdage i mellem 10-16 på telefonnummeret 70 21 31 31.

Løbetid på lån hos Santander

Santander har valgt at opdele deres forbgruslån i flere forskellige produkter. Et af disse produkter er et Santander Privatlån. Du kan låne fra 10.000 og op til 100.000 kroner med et Santander Privatlån.
Løbetiden på din løn vil stige alt efter beløbets størrelse og ligger i øjeblikket på mellem 4 og 15 år. Typisk vil du kunne få en længere løbetid på store lån, og en kort løbetid på mindre lån. Derfor kan du med fordel vælge entilbagebetaling over en længere periode, hvis det giver økonomisk mening.
Skal du ud og købe ny bil, kan Santander også tilbyde dig et billån. Her samarbejder Santander med størstedelen af alle bilforhandlere, inden for alle bilmærker i Danmark. Det betyder at de er yderst konkurrencedygtige når det kommer til billån.

Santander er eksperter i billån

De har styr på deres forretningsområder og kan derfor sammensætte det perfekte billån til dig. Uanset hvilken bil, og prisklasse, du skal ud og købe. Så hvis du ønsker at tage et lån for at finansiere din bil, så kan Santander altid tilbyde dig nogle af markedets bedste vilkår.

Santander låner både penge ud til direkte køb af biler, men også til leasingaftaler. Så når du er ved at købe ny bil ude hos din bilforhandler, skal du bare huske at spørge sælgeren om et lån fra Santander.
De kan både hjælpe dig med finansiering af din nye bil, motorcykel samt campingvogn. Du har dermed masser af muligheder for at benytte dig af Santanders mange forskellige lånemuligheder.

Forskellige lånemuligheder og mulighed for kredit hos Santander

Santander Privatlån Plus er et lån som primært henvender sig til de mereøkonomisk ansvarlige. Med et Privatlån Plus kan du låne mellem 50.000 og 350.000 kr. og med en løbetid på mellem 1 og 15 år. Har du styr på din privatøkonomi og gerne vil slippe af med andre dyre banklån, så er et Privatlån Plus lige et lån for dig.

Renten på et privatlån plus starter ved 3,90 % og den endelige rente du bliver tilbydt er sat etter din kreditværdighed. Det sker automatisk når du ansøger om et nyt lån. Du kan bruge pengene til lige hvad du har lyst til – Det blander Santander sig ikke i.

Nemt at ansøge om Privatlån Plus ved Santander

Det er virkeligt simpelt og nemt for dig at ansøge om et Privatlån Plus ved Santander. Dete eneste du skal gøre er, at blot udfylde en låneansøgning, som du kan finde inde på Santanders hjemmeside.
Du kan nemt finde et direkte link til Santanders hjemmeside ved at klikke på “Ansøg nu” i oversigten øverst på denne side.

Når du er i gang med at udfylde ansøgningen, vil du blive spurgt om flere ting, blandt andet dit fulde navn, din adresse, samt e-mail, telefonnummer og andet. Herefter skal du blot trykke send, og så er din låneansøgning sendt afsted. Din låneansøgning vil altid blive behandlet så hurtigt som muligt, så du ikke risikere at gå og vente i lang tid før du får et svar.

Få en konkurrence dygtig rente ved Santander

Når du søger om et ny lån ved Santander, garanterer de dig altid, at du får tilbudt en konkurrencedygtig rente. Den endelige rente ved Santander er variabel og vil løbende blive tilskrevet lånet månedligt. Renten bliver reguleret efter den kendte referencerenten CIBOR. har du et lån med variabel rente, vil din rente aldrig stå helt fast. Den vil løbende variere op og ned i lånets løbetid.

Det kan betyde at du får bedre renter i løbet af afbetalingen af lånet, men selvfølgelig også et der er en risiko for at de bliver dyrere. Ved at tage et Privatlån Plus har du dog også et rentespænd. Det fortæller dig den laveste, men også deen højest mulige rente dit lån kan få. Den rente du bliver tilbudt på dit lån, bliver altid fastlagt individuelt efter din kreditvurdering.

Få et kreditkort ved Santander

Når du er kunde hos Santander får du også muligheden for at kunne spare op til rigtig fine vilkår. Derudover får du også mulighed for at ansøge om et specielt Santander Visakort som kan have op til 50.000 kr. i kredit.

Rådgiverne hos Santander er alle professionelle og hjælper dig altid gerne med dine overvejelser omkring nye lån og kredit.

Et kreditkort med en tilknyttet kredit kan for mange være fordelagtig i måneder hvor udgifterne overstiger indtægten. Det kan f.eks være julemånederne, hvor de fleste har rigtig mange udgifter. Her vil du have mulighed for at benytte dig af kreditten til eksempelvis at betale for dine dagligvarer eller julegaver.

Intet årsgebyr med et Santander kreditkort

Du slipper helt for at skulle betale et årsgebyr for dit Santander kreditkort. Samtidig har du en kredit rentefrit i op til 45 dage. Et Santander kreditkort vil også være fordelagtig for dig, som ofte opholder dig i udlandet. Her får du nemlig muligheden for at lave gebyrfrie kontanthævninger.

Hvis du vælger at benytte dig af kreditten fra kreditkortet vil renten som udgangspunkt altid være fra kun 8,95%. Den bliver selvfølgelig vurderet individuelt, præcis ligesom med et almindeligt forbrugslån.
Et Santander kreditkort er for dig, der ønsker at bruge en smule penge ad gangen. Med et kreditkort kan du også benytte dig af rabatter samt unikke fordele. Du kan finde oversigten over kreditkort når du trykker dig videre til Santanders hjemmeside i vores oversigt.

Hvem har mulighed for at låne ved Santander?

Hvis du skal låne hos Santander, må du naturligvis ikke
have gæld til inddrivelsesmyndigheden (SKAT) eller stå i Debitorregistret, eller være registreret hos RKI.
Du må selvfølgelig heller ikke være i restance hos Santander (hvis du tidligere ikke har betalt af på dit lån til dem) eller have nogle udlæg i en bil eller ejendomme som er tilknyttet din husstand.

Samtidig skal du være fyldt mindst 18 år for at ansøge om et nye lån ved alle banker og låneudbydere. Når du ansøger om et nyt forbrugslån, skal du altid angive nogle enkelte oplysninger om dig som person. Du skal blandt andet fortælle Santander Consumer Bank hvilken slags bolig du bor i, hvor mange børn du eventuelt har, og også hvor mange voksne der bor i din husstand.

Derudover har Santander også behov for at få nogle oplysninger omkring dig og din private økonomi. Disse økonomiske oplysninger vil blive brugt til at lave den endelige kreditvurdering af dig.
Til sidst skal du selvfølgelig vælge at godkende din låneansøgning, før dit lån kan blive udbetalt.

Hvordan kan du forbedre din kreditvurdering ved Santander

Hvis du ønsker at få et lån med den absolut laveste rente overhovedt, så er der nogle muligheder du har for at kunne forbedre din kreditvurdering. Du skal blandt andet kunne ansøge om et lån med en anden.
Er i to til at ansøge om et lån, vil jeres kreditvurdering som regel blive bedre. Det skyldes selvfølgelig, at i tilsammen har en større indtægt, og samtidig giver det Santander en større sikkerhed i forhold til at få afbetaling af lånet.

Hvis du vil låne selv, så kan du også forbedre din kreditværdighed ved at sørge for at afvikle alle dine eventuelle lån før du ansøger Santander om et nyt. Du har måske et forbrugslån som du vil være færdig med at betale tilbage om nogle få måneder, og så vil det være fordelagtigt for dig at vente at vente.
Sikkerheden ved lån og ved vurdering af dig som låneansøger

Ved Santander står de altid 100 % inde for at drive en ansvarlig udlånsforretning. Det er derforat de altid laver grundige økonomitjek. Derfor har Santander også tilknyttet en smart økonomisk sikring, som kansikre dig som låntager, hvis du nu skulle være uheldig og komme ud for noget, som gør dig ude af stand til at tilbagebetale dine lån. Det giver dig som låntager en rigtig god sikkerhed i økonomien, og hverdagen.

Få en Santander Safe forsikring

Santander kalder denne forsikring for SAFE forsikring. Hvis du mangler en smule tryghed når du låner penge , så er det nok en ide at overveje en SAFE forsikring til dit nye lån.
En SAFE forsikring er kort fortalt en forsikring santander kan tilbyde dig, hvis der er brug for at være sikker på, at kan afbetale lånet. Også hvis uheldet er ude. SAFE Forsikringen vil dække dig hvis du er 100% sygemeldt i en periode på mere end 30 dage, eller oplever at blive arbejdsløs i mere end 30 dage. Den dækker også i det værst tænkelig udfald, hvor du afgår ved døden.

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, vil forsikringen samtidig dække hvis du er hospitalsindlagt i mere end 7 dage.

Ansøger du om lån sammen med en anden person, så vil i begge kunne dækkes af forsikring. Der vil dog altid maksimalt være dækket to personer under én SAFE forsikring.

Hvis du ønsker at tegne en SAFE forsikring for dit lån, er du nødt til at være opmærksom på, at det selvfølgelig koster noget. Prisen for din forsikring bliver bestemt efter hvilken type lån du har, sat om du er alene om at være dækket af forsikringen eller i er skulle være to som forsikres. For at have mulighed for at tegne forsikringen skal du være mindst 18 og kan ikke være fyldt 75 år.

Alt efter din alder, samt arbejdsstilling vil din personlige SAFE forsikring kunne forsikre dig mod flere forskellige hændelser. hvis du vil vide præcis hvad du kan forsikres imod, anbefaler vi at du læser forsikringsbetingelserne som kan findes på Santanders hjemmeside. Du kan finde linket til forsikringsbetingelserne ved at gå ind under fanen SAFE forsikring på Santanders hjemmeside.

Indfrielse af Santander lån før tid

skulle du være heldig, og pludselig komme til flere penge, så har du altid mulighed for at indbetale en del af beløbet, eller det hele, tilbage. Det koster dig ikke ekstra.
hvis du ønsker at lave et ekstra afdrag på dit lån, så skal du blot kontakte Santanders kundeservice på 70 21 90 11. Her vil du få muligheden for at Santander kan trække pengene direkte fra dit kort. Du skal blot huske at have dit dankort ved hånden allerede når du ringer. Det er nemt og sikkert, og garanterer dig at du betaler ekstra af på til det rigtige lån.

Hvis du vil indfri hele dit lån, så kan det nemt gøres ved at du logger ind på Santanders hjemmeside under “Min Side”. Her har du mulighed for at vælge hvilken dato du vil indfri kontoen. Hvis du har en SAFE forsikring på dit forbrugslån, er du nødt til at tage kontakt til Santanders kundeservice, da der i det tilfælde kan være gebyrer forbundet med at indfri lånet.

Hvis du har en SAFE forsikring på dit lån, så er det muligt at gebyret kan være op til 995 kroner. Det skyldes, at selve forsikringen bliver tegnet for hele den samlede løbetid på lånet, og at Santander derfor er nødt til at betale en efterregulering af forsikringspræmien til forsikringsselskabet som administrerer SAFE forsikringerne.

Men hvis du ingen forsikring har tilknyttet dit lån, så vil du altid kune indfri lånet selv, og uden at få hjælp fra kundeservice. Du kan læse om kundernes oplevelser med Santander på trustpilot.

Kontakt oplysninger:

✆ +45 70 21 31 31

privatlaan@santanderconsumer.dk

🏢 Stamholmen 147, 6, 2650 Hvidovre